A nagykutyások miért nézik le a kiskutyásokat? Vagy fordítva.
Máshogy nem tudtam fogalmazni.
Nekem mindkettő volt, szóval én pártatlan vagyok, most éppen egy tk-s havanese lánykával élem életem, de az előző kutyám viszont egy kuvasz!!! volt, csak költözés miatt visszaadtam a tenyésztőnek....
Szóval: A nagykutyások miért nézik le a kiskutyásokat? Vagy fordítva.
Igaz. :D
Nekem még sosem volt belőle gondom, hogy nem elég jól nevelt a kutyus. Középfokú engedelmességi vizsgát tettünk, még a nyáron. :D Szóval remélem, én nem tartozom azok közé...
Egy kutya szerető embernek mind1, hogy kicsi vagy nagy , hogy milyen fajta. Aki kutyát tart és lenézi valamelyiket, az csak státusz szimbolumból tartja a magáét, vagy valamit kompenzál vele a saját személyiségében. Egy igazi kutyaszerető maximum a gazdát nézheti le, bár azt sem kellene.
Én például soha nem tudnék vissza adni egy kutyát, mert számomra az egy lélek és nem egy tárgy.
Nem tudtam más helyre költözni! Ez az egyetlen lehetőségem volt, és tudtam, hogy egy munkakuvasznak nem lenne jó, főleg neki!
Mellesleg volt, hogy több fajtát tartottam egyszerre (két-három kutya)... és igen, volt rájuk időm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!