Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A nagykutyások miért nézik le...

A nagykutyások miért nézik le a kiskutyásokat? Vagy fordítva.

Figyelt kérdés

Máshogy nem tudtam fogalmazni.

Nekem mindkettő volt, szóval én pártatlan vagyok, most éppen egy tk-s havanese lánykával élem életem, de az előző kutyám viszont egy kuvasz!!! volt, csak költözés miatt visszaadtam a tenyésztőnek....

Szóval: A nagykutyások miért nézik le a kiskutyásokat? Vagy fordítva.

2013. okt. 17. 12:41
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
mert böszmék az emberek nem tudtad? én nem nézzek le senkit azért mert kistestűt sétáltat , csak akkor ha cseszik megnevelni vagy nem is próbálkozik, és sajnos sok kistestűnél ez elég jellemző ,hogy a gazdája egy fogyaték.
2013. okt. 17. 14:06
 12/28 anonim ***** válasza:
61%
senki nem nézi le a másikat, te viszont elég gyakran váltogatod a fajtákat. nekem viszont ez nem tetszik.
2013. okt. 17. 14:09
 13/28 A kérdező kommentje:

Igaz. :D

Nekem még sosem volt belőle gondom, hogy nem elég jól nevelt a kutyus. Középfokú engedelmességi vizsgát tettünk, még a nyáron. :D Szóval remélem, én nem tartozom azok közé...

2013. okt. 17. 14:09
 14/28 A kérdező kommentje:
12es! Most az a bajod, hogy több fajta kutyám volt/van? Nem tudom, mi ebben a kivetnivaló!
2013. okt. 17. 14:11
 15/28 anonim ***** válasza:
69%

Egy kutya szerető embernek mind1, hogy kicsi vagy nagy , hogy milyen fajta. Aki kutyát tart és lenézi valamelyiket, az csak státusz szimbolumból tartja a magáét, vagy valamit kompenzál vele a saját személyiségében. Egy igazi kutyaszerető maximum a gazdát nézheti le, bár azt sem kellene.

Én például soha nem tudnék vissza adni egy kutyát, mert számomra az egy lélek és nem egy tárgy.

2013. okt. 17. 14:12
 16/28 A kérdező kommentje:
Utolsó: én is csak anyagi, családi okok miatt költöztem panelba, és nem akartam egy 50, 74 centis kuvasz kant bezárni panelba. Így a tenyésztőjével arra jutottunk, hogy jobb, ha visszaadom. Amúgy a mai napig látogatom, heti szinten.
2013. okt. 17. 14:15
 17/28 A kérdező kommentje:
* 50 kilós
2013. okt. 17. 14:19
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hány éves vagy. De felsoroltál egy pár fajtát, amik neked voltak. Én 45 éves vagyok, de eddig az életemben volt/van 2 kutyám. Az egyikőjük 14 évesen hagyott is a másik most tölti a 9-et. nyilván a kuvasszal kapcsolatban helyesnek tartom a döntésed. Habár szerintem ha nagyon akartad volna megoldottad volna, hogy nem panelba költözöl, hanem pl. olyan házba, ahova a kutyádat is van lehetőséged magaddal vinni. legalábbis én igy tennék.
2013. okt. 17. 14:32
 19/28 A kérdező kommentje:

Nem tudtam más helyre költözni! Ez az egyetlen lehetőségem volt, és tudtam, hogy egy munkakuvasznak nem lenne jó, főleg neki!

Mellesleg volt, hogy több fajtát tartottam egyszerre (két-három kutya)... és igen, volt rájuk időm.

2013. okt. 17. 14:34
 20/28 anonim ***** válasza:
67%
nem az a gond, hogy nem volt rájuk időd, hanem, hogy hova tüntek? Egy kutya elég sokáig él.
2013. okt. 17. 14:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!