Mi a helyes viselkedés abban az esetben, ha egy kutya rátámad az emberre?
Figyelt kérdés
ma majdnem ez történt velem,a kutya gazdája a kerítéstől elment kb 5-6 méterre,és a kutya ki tudott jönni,és épp a cipőmet kötöttem be,mikor észrevettem,hogy hirtelen meg akar indulni felém támadó pozícióbol.Hát már attól nagyon megijedtem,pedig nem vagyok annyira ijedős. Körülbelül 7-8 méterre lehettem tőle. Mi lett volna abban az esetben,ha a gazda hirtelen nem veszi észre,és rámtámad? mi ilyenkor a helyes viselkedés? egyébként egy németjuhász volt. A kutya gazdája hirtelen rákiabált,mire visszament az udvarukba.2013. okt. 15. 22:04
21/21 anonim válasza:
egy városi legenda szerint, ha letolod a gatyádat és villantasz neki egy fehér bálnát, attól megretten... bár én inkább nem próbálnám ki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!