Létezik még normális ember aki ölebet tart vagy mindenki teljesen megőrült? (Részletek lent! )
Kérlek nyugtassatok meg, mert gyakorlatilag kezdek megutálni minden öleb-tartót, holott a kisméretű kutyákat szeretem.
Mai eset: Elég nagy a kutyám, robosztus, de abban a pillanatban ahogy megismeri az ember rájön, hogy egy ölelgetni való mackó (lenne, de kutyaként van kezelve :D) soha életében senkit sem bántott, jámbor egy lélek. Szépen sétáltunk, én pórázon viszem a futtatóig holott nem szaladna el, de nem akarok megijeszteni senkit azzal, hogy egy ekkora kutya szabadon mászkál. Erre az út végéről elkezd felénk rohanni egy nagyon pici kutya fehér kutya, valami pincsi-féleség lehetett, de nem hiszem hogy fajtatiszta. A csaj akivel volt elég fiatal, 25-30 éves elkezdett neki ordítani, kiskutyusa le sem szarta. Amikor a csaj látta hogy nem bírja visszahívni gyorsan kiabált nekem hogy odajöhet-e a kutya. Na most erre ha azt mondom nem akkor mi van? :D Mindegy, mondtam természetesen, az enyém szeret ismerkedni. Erre a kiskutya mint valami őrült, idegbeteg, pszichopata nem is tudom mi ugrált a kutyámra, vicsorgott és morgott rá, harapta a fülét, belemászott a pofájába, olyan szemtelenül viselkedett hogy már nekem volt kellemetlen amiért ezt a kutyámnak el kell viselnie. Erre az én vén rókám megunta ezt, és finoman odamorgott a kiskutyának, én nagyon jól ismerem már ezt a jelzést, esze ágában sincs bántani, közben csóválta tovább a farkát, egyszerűen csak rászólt a kisebbre mielőtt az letépte volna a fülét, hogy egy kicsit finomabban. Erre a kiskutya gazdájának a reakciója SZÓ SZERINT ez volt: "Gyere életem, ez a kutya nagyon vad, nem tud veled szépen játszani!" majd ölbe kapta az "életét" és gyorsan odébb mentek. Utána szóltam, hogy ezt nem bántásból csinálta a kutyám csak a kicsi szemtelenül viselkedett, erre teljesen kiakadt hogy én hogy képzelem, meg én most mennyire megijesztettem az ő kis drágaságát a nagy dögömmel és legyek szíves máshol sétáltatni, mert itt sok a kiskutya és biztos mások is félnek tőle. (11. kerület, nagyon sok a panel) A mellére szorítva simogatta miközben olyanokat mondott hogy: "Nem lesz semmi baj!" meg "Otthon kapsz hamikát ne félj!" és elrohant vele... Nem tudtam mire vélni ezt az egészet, komolyan. :D Én vagyok a hülye? Kérlek segítsetek, mert elvesztettem a bizalmam az emberekkel szemben. :D Vagy neki volt igaza és tényleg ennyire rossz hatással van egy ölebre ha egy másik kutya kicsit megneveli? Sok beszólogatást kaptam már, egy öreg nyanya közölte, hogy ők a spánielével rettegésben élnek a kutyám miatt... Mondom és miért? Csinált valamit? Válasz: Nem, de csinálhatna ha akarna... (Ez sem igaz, mert pórázon van a futtatóig.) Abba is belekötöttek hogy flexin van, mert azt ugye eltépheti... Komolyan mondom kezd elegem lenni a sok idióta ölebesből aki azt hiszi cukorból van a kutyája. Eszem ágában se legyen máshol sétálni, igaz?
Nekem egész kis méretű kutyám van, szerintem ölebnek minősíthető, de ő nem fél a nagyobb kutyáktól. Nagyon szeret barátkozni:))
Igen, vannak, akik eléggé furán bánnak a "kis cukiságaikkal", de nem mindenki ilyen. Amúgy pedig szerintem ne törődj ezekkel az emberekkel, biztos vagyok benne, hogy a te kutyád nagyon jólnevelt, a kis pincsik pedig inkább nagyra nőtt patkányok, mint kis kutyák :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!