Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van olyan hely ahová beadhatom...

Van olyan hely ahová beadhatom a kutyát és nem adják örökbe?

Figyelt kérdés
Sajnos nem tudom, hogy meddig csak addig adnám be amíg nem jövök anyagilag helyre. Nem szeretném ha éheznének meg ilyenek.
2009. nov. 10. 15:46
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
Bizony, nekem is eszembe jutottál, többször is!
2010. júl. 16. 18:36
 42/43 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Köszi hogy gondoltatok ránk jól esik. Hát a helyzetünk nem változott de van nekik kaja mindig. De ami nagyon bánt, és szégyenletes is, hogy nem tudtam beoltatni őket:( Nem tudom mi lesz?:(((
2011. jan. 6. 16:45
 43/43 anonim ***** válasza:
Az ég áldjon meg, hát többen ajánlottuk, hogy segítünk, kérlek, fogadd el, végre! Kombinált oltást sajnos nem tudok, de a veszettség ellenit + a féreghajtást szívesen felajánlom ajándékba a kutyusodnak! És továbbra is áll az ajánlatom, hogy adok egy zsák kutyatápot is. Nem sok, de mégis valami a bajban. És ne mondd, hogy nem, mert megbántasz! És egészen biztosan segítenek a többiek is, így összedobjuk az oltásokat, meg némi kaját :=) Írj privátot, kérlek!
2011. jan. 6. 17:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!