Miért nem szereti, ha megszagolom?
Kéne már egy FAQ ide mert oké hogy ez a GYIK, de az ilyen alap GYIK-ek már fárasztóak :D
Had ne írjam le, írd be itt a kereső és millió + 1 kérdést fog kidobni.
Biztos vagyok benne, hogy a kutya szeret téged, egyszerűen csak fenyegetőnek érzi, hogy az arcoddal így betolakodsz a személyes terébe. Én se szeretem, ha valaki túl közel hajol hozzám, még ha a legjobb barátom is az. Vezesd rá, hogy ezt nem kell fenyegetésnek vennie. Az én kutyusom pl attól őrül meg, ha ráfújok, de ő jó értelemben, elkezd csóválni, meg ugrabugrálni, teljesen felpörög.
Nézd meg ezt a videót, ez a kutya aggresszíven reagál arra, ha az arcába fújnak, de pár nap tréning után az aggresszió teljesen eltűnik, még ha teljes erőből az arcába fújnak is. A kulcs az, hogy fokozatosan, kis lépésekben kell hozzászoktatni az ingerhez, és azt egy kellemes élménnyel társítani. Szerintem teljesen jól alkalmazható a te problémádra is. https://www.youtube.com/watch?v=sI13v9JgJu0
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!