Hogy fürdessem meg a kutyám, ha nem szereti a vizet?
Úgy, hogy te jobban akarod őt megfürdetni, mint amennyire ő akarja elkerülni a dolgot. És ez most talán túl egyszerűnek hangzik, de röviden és velősen tényleg ennyi a titka.
Egyébként a legtöbb kutyának a fürdésben nem is a vízzel van baja, hanem azzal, hogy csúszik a lába, ijesztő neki az egész helyzet. Tegyél a kádba csúszásgátlót vagy egy törölközőt, sokkal könnyebb lesz :)
Ez a halálom esküszöm amikor van egy kinti kutya,de még fürdetni se lehet bent -.-
Fürdés előtt elviszed sétálni,jól legfárasztod ki adja magából a dolgokat,fáradt is lesz.Bevezeted a kádba azt csókolom! Megfürdeted meg szárítod mondjuk utána 1-1,5 órát illik bent maradnia.Nem fog bepisilni.Ha meg még is akkor feltakarítod.
Ismerősöm is kint tartja a 3 kutyáját,de bent fürdeti meg.Utána a kutyák 2 óráig bent maradhatnak.Sose volt gond.Ugyanis a kerti kutyák arra szoktak hogy kint végezzék a dolgukat.De egy kis pisi takarításba senki sem halt meg!
A másik lehetőség,hogy kozmetikába viszed vagy megvárod a nyarat a fürdetéssel.
Az én kutyám nagyon utálja a vizet. Nyáron időnként muszáj volt megfürdetni, amihez sajnos ki kellett kötni egy oszlophoz a kertben. Nem szoktam lacafacázni vele, leöntöm egy kis vízzel, bolhairtó sampon rá, várok 10 percet majd leöblítem.
Hála égnek a bolháktól már megszabadultunk, de ha egyéb okok miatt fürdetni kéne és bizony kutyakozmetikushoz vinném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!