Hogy lehet valaki ennyire felelőtlen?
Van egy 8 hónapos Angol Cocker spánielem,Lily.
Épp sétáltam vele(pórázon) az utcán,ahol házak vannak.
Az egyik háznál tárva nyitva a kapu,de ki is van írva,hogy HARAP A KUTYA!Erre szépen az udvarban csűcsörög egy Dobermann,és 2 Tacsi.Persze a Dobi rögtön szalatt,a 2 tacsival együtt.Azt hittem ez volt az utolsó sétám Lilyvel.Rögtön nekiesett a Dobi a kutyámnak,a 2 tacsi meg csak ugatott,erre kijön a "nagy gazdi",és nézi,ahogy próbálom leszedni a nagy Dobit.Nah akkor lett elegem,ordítottam egy akkorát a kutyákra,hogy egy kicsit arrébb mentek,illetve bementek a házba.A gazdi csak nézett rám,mint egy idiótára,majd becsukta a kaput,és bement.Egy szót sem szólt.De nem ez az első eset...Hogy lehet valaki ennyire felelőtlen?Veletek történt már ehhez hasonló?
Én vissza mentem volna felfegyverezve és ha megint támadnak a kutyák akkor nagyon megszívják.
Ha gazdinak esetleg lenne valami észrevétele akkor ő is!
A csúcs eddig az volt, mikor mentem a járdán 6 kutyával. 2 közepes testű pórázon, Argos és 3 kicsi szabadon. Szemben jött egy labiféle kutya pórázon egy nőcivel. Átmentem az úton a kutyákkal, hogy ne legyen baj, Argost előreküldtem, a többit pont rendeztem, mikor szemem sarkából láttam, hogy a nőci fekszik a járdán túloldalt. Köv. pillanatban Argos és a labi már az út közepén verekedtek. A labi elrántotta a nőcit és kutyámnak rontott :O 5 kutyával közöltem, hogy marad és rohantam a kutyámhoz, k9 hám volt rajta, meg tudtam fogni biztosan, de a labi ismét támadott, kénytelen voltam elengedni Argit. Nő csak sopánkodott. Végül újra megfogtam Argit és a másikba nagyot rúgtam, így leállt a harccal. Argi szája véres volt, a labin volt 1-2 kisebb seb. Ordítottam a nővel, hogy mi a f...nak hozza ki sétálni a kutyáját, ha nem tudja megtartani...legalább szájkosár lett volna rajta.
Persze ekkor már kijöttek a házakból az emberek...tuti azt hitték, hogy Argi kezdte a balhét
Soha nem allnek egymasnak ronto kutyak koze, mert te is kaphatsz a jobol 10 esnek, teljesen igaza van.
Nekem a staffom orrat vegighuzta a tacsko foggal, ami ezutan rafogott a tacsira, na ha az enyemet emeltem a tacsi is jott.
Ez mar komolyabb volt, dehat maganak kereste a bajt. Nagynehezen szet lettek szedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!