Rossz, felelőtlen gazda vagyok?
nem, ilyenkor igazából más se nagyon van többet
de a estit nem lehetne kitolni? akkor már nincs olyan nagyon meleg és jó lenne ha el tudnád vinni nyáron is párszor hosszabb sétákra
Az esti sétát én is hosszabbra venném és egy délutánit mindenképpen beiktatnék. Az én kutyusom nem bírta volna azt, hogy csak napi kétszer menjen intézni a dolgát, de az is lehet, hogy a tied máshogy viseli a helyzetet.
Esetleg kérj meg egy családtagot, hogy délután segítsen be a kutyasétáltatásban, ha erre van lehetőséged.
Vigyázz magadra fokozottan(!!!), ha a melegben a szabadban vagy, legyen nálad egy palack víz, kalap vagy napernyő, vizes törölköző, de szerintem a kutyusnak jó lenne, ha a napi 3 séta meglenne.
Úgy kéne megoldani, hogy egyikőtök se járjon rosszul.
Az nem baj, ha csak 2x mentek, a kutyák is rosszul bírják ilyenkor a meleget. A környéken van olyan kutyás, aki ugyan úgy 6-kor már viszi le a kutyáját, múltkor rosszul is lett az egyik a futtatóban, na ők a felelőtlenek.
Viszont az az esti 20 perc nagyon kevés. Indulj minél később, és akkor már egész tűrhető idő van, így tudtok többet menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!