Elhatároztam, hogy végigviszem, de micsináljak a gazdival?
Én még sosem hallottam azt, hogy valaki azt mondta volna valaha is, hogy né már fojtón van.
Tegyél rá azt amit gondolsz vagy jónak látsz.
A kutya négy hónapos korában nincs lemozgatva és nem tud pórázon jönni, és te vagy állatkínzó? Jólvan ám...
Gondolom, a haltit még annyira sem néznék jó szemmel, esetleg, ha elmagyaráznád, mire jó és hogy működik.
Azt remélem, tudod, hogy attól, hogy neked szépen fog jönni láb mellett a kutya, a gazdáit ugyanúgy fogja húzni?
Biztos én is maradi vagyok, de 4 hónapos kölyökre nem raknék semmilyen formában fojtó pórázt/nyakörvet, maximum később és azt is akkor, ha már nagyon tele a t*köm és hetek óta próbálkozom a pórázfegyelemmel és nem jutunk előre. De nem 1 óra próbálkozás után egy olyan kiskutyával, akiben tombol az energia. Nem csoda, h nem sokra mentél vele. Alap dolog, h a kutyától eleve akkor várhatunk el pórázfegyelmet (egyrészt meg kell értenie mit is akarsz tőle), másrészt ha rendszeresen le van mozgatva.
Szóval ahogy írtam, maradnék a nyakörv + fordulós módszernél, de előtte lemozgatnám a kutyát ill. a helyedben elkezdeném trükkökre is tanítani, h agyban is fáradjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!