Elhatároztam, hogy végigviszem, de micsináljak a gazdival?
Na szóval megint vittem a Kópét.
A néniék nem voltak otthon csak a fiuk, de ő már mindenről tudott, szóval amolyan mutogatnivaló ritkaság lettem, mert szeretek kutyát sétáltatni...Ne feledjük, falun. Nem volt még nyakörv, a fojtót meg akartam volna előbb beszélni velük, így maradt megint a hám. Annyit tehettem h a pórázt előrébb csatoltam, a hám első szíjára. :) De valamiért sokkal nyugisabb volt mint múltkor. A séta fel-alá rohangálásból állt (már lesnek az ablakokból), de a legjobb az a kb. 100 rángatós kör volt, amit egy szélesebb útszakaszon tettünk. Huhh... :D Futottunk is, ha megelőzött megfordultam, majdnem pofára rántott, pedig nincs 4 hónapos. :D Viszont már sokkal jobb eredményekkel tértünk haza mint előzőleg. A hazautat felismerve húzni kezdett, erre megfordultam, ezt megismételtük párszor, aztán leesett neki. Pár nap múlva megint megyek... :) Már várom. Bár tény, hogy olyan neveletlen kutya, hogy ihajja. Viszont okos. A gazdái pedig úgysem hisznek nekem, mert mindig leizzadva térek vissza, és azt hiszik h végigrángatott engem a falun. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!