Kövér a kutyám! Mi tehetek érte?
Figyelt kérdés
A szomszédok akiknél nyáron ott volt, mivel megengedtük nekik, túl etették és nagyon kövér a kistesü jack russel keverék kutyám! 6 éves és télen reszket, és nagyon nehezen mozog... mit tehetek, hogy lefogyjon?:S túl fogja élni?:S vagy mennyi ideig él még tovább így?:( félek, hogy újra felhízlalják nyáron... :S:S2009. nov. 9. 16:49
11/15 anonim válasza:
A kérdésre kéne válaszolni?! És akkor hagysz mindent ennyiben, hogy ha-ha-ha hát majd minden nyáron felhízlalják a kutyát, minden télen te meg ledolgoztatod vele? Szerinted ez mennyire jó neki?
És mi az, hogy közös kutya?! Most döntsétek el, hogy ki vette/kapta/fogadta be!!
Kérdésed: Mit tehetek érte? >>> Nem hagyod, hogy mások beleszóljanak a kutyád nevelésébe/gondozásába, vannak kutyaszállók, ott legalább tudnak bánni velük. Illetve elviszed rendszeresen sétálni, néha futni. Labdáztatod.. Stb..
A helyedben ezt a kérdést sürgősen tisztáznám a szomszéddal, hogy mégis mi a fenéért lenne közös az a kutya??
13/15 A kérdező kommentje:
én már léptem, befoltozom a lyukakat a kerítésen és ha kell kőfalat is építek... csak legyen jobban a kutyám :S nekem ő az első...
2009. nov. 9. 20:19
14/15 anonim válasza:
Hízlald még egy kicsit és vágd le karácsonykor..:)
15/15 anonim válasza:
Hogy lefogyjon vegyél neki light kaját, vidd el naponta többször mozogni és beszéldd meg a szomszédaiddal a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!