Kövér a kutyám! Mi tehetek érte?
Ne bizd a kutyád olyanra aki nem ért hozzá ...
Elöször is: light táp, egy része kipotolva gréti mixxel.
Sok mozgás, de fokozatossan rászoktatva.
A lényeg hogy ne ess tulzásokba, ne koplaltasd, ne hajsd túl.
Jövöre pedig ha mindenképpen a szomszédokra kell bizni (ha csak ugy poénból adtad oda nekik, akkor szégyeld magad), magyarázd el nekik pontosan miből mennyit és mikor ehet.
17.05-ös vagyok
Mérőpohárral mérd ki az adagját, és ha legközelebb átadod a szomszédnak mutasd meg neki, hogy kell.Én is így jártam, nyaralni mentünk és szüleimnél volt a kutyus, egy hét alatt közel 2 kgval volt több.Pedig mondtam, hogy egyszer kell etetni..Na ők 3man vannak otthon..mindeki egyszer...azóta megtanulták..
csak az a baj hogy átmegy a kutya (van egy lezárt rész a kerítésen és nem engedik hogy befoltozzuk) és csak ha átmegy elvan zárva a hátsó kertbe és egésznap elérhetetlenek... szóval a beszéd kizárva... és ha tüzel visszapasszolják, hogy ide jöjjenek a kanod, tönkretéve a kerítést... az ivartalanítás se segít, mivel ő is szökik.. és amikor átmentem mert átment a kanom és nem tudtam visszahívni, láttam hogy 3 napja rá se néztek(mondta egy kutyának, hogy te napok óta ittvagy?!) és tele 6 db kajatál hússal...
és üres a vizes tál... :S
mi az hogy nem engedik? ez a te oldalad, sőt, ilyen szomszédokkal nem kell foglalkozni... ha mégsem foltozod, keríts el monjuk így:
------- ------
|--|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!