Akik szorítottak érte!?
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__483593-mitol-..
Sajnos itt hagyott...elaltatták...annyira szar ez az egész...miért kellett meghalnia?? Alig élt még..:'( És mikor halva a kezembe vettem...egyszerűen leírhatatlanul rossz..
én is a menhelyet javaslom. ugyan tudom, hogy most nem ez a legfontosabb, de javaslom azt is, hogy a tenyésztőnek tegyetek alá, nem tudom mit lehet ilyenkor tenni, feljelenteni vagy bármi, de ha senki nem tesz ilyenek ellen semmit, akkor megteszik újra. Az a minimum, hogy megmondod ki volt az, és aki tudja szétterjeszti, hogy még véletlenül se vásároljon tőle semmilyen állatot, sőt, hát ez lehet picit erős, de javaslom, hogy írd meg a [link] -nak, ez egy fogyasztói blog, és egy kiskutya vásárlása is ebbe a kategóriába tartozik. azt a blogot pedig nagyon sokan olvassák, lenne elég nagy ereje.
fogadd meg valamelyik tanácsom és segíts abban, hogy mást ne tudjon átverni ez az ember.
Ezzel a versikével szeretnék neked egy kis vigaszt nyújtani:
A Szivárványhíd
Egy híd köti össze a földet az Éggel
ez a szivárványhíd, mely
csodás színekkel ragyogón ível
földig érő tarka ívvel.
Innenső oldalán a hídnak
pompázó virágok nyílnak,
friss-zöldek a pázsitos rétek,
üdék a völgyek, dombvidékek.
Örök a tavasz, nem esik a hó.
Van bőséggel ennivaló,
mindig lágy-meleg az idő,
a víz is mindig frissítő.
Ha egy kedvencünk kihűl,
erre a szép helyre kerül.
Az agg, megtört állatok,
itt lesznek újra fiatalok,
újra épek a megcsonkultak
és egész nap csak játszadoznak.
Az én kutyám is itt lakik,
és nagyon vár már valakit.
Hisz egy hiányzik csak neki:
Nincs itt vele, ki szereti;
hát hancúrozik egész nap,
míg el nem jő a pillanat.
Most hirtelen abbahagyja:
-orra tágul, füle feláll,
lába remeg, szűkül a szempár,
rohanni kezd: megjött a gazda! -
S hogy megérkezett s meglátott:
hozzád rohan a barátod,
felkapod kitárt karodba,
csókolgatod újra meg újra,
belenézel hűséges szemébe,
s indultok. Majd elérve
a csodák útjának végére,
a szivárványhídon együtt mentek át
és ez lesz nektek az igazi mennyország.
eggyüttérzek veled nagyon,nekm ma altatták el a törpenyuszimat,csak 4 honapos volt. mi is nagyon kivagyunk...szörnyü ez az űr a hagyott maga után.balesete volts zegénynek,kiugrotta kezemböl,és olyan szerencstlenül esett a kis drága,hoyg eltörta gerince,abban pilanatban lebénulta az aló fele,de mi reméynkedtünk azonnal vittük dokihoz,de röntgen sajnos kimutatta,hoyg eltört vaóban,igy nemmaradt más,mint az altatás.nagyon rossz-nagyon-nagyon hiányzik....most is bögök,mint egy taknyos gyerek...aludni nemtudok,állandoan csak rá gondolok,milyen kis eleven volt még délelött,most meg a hideg földben fekszik élettelenül...ááááá ezt nme leht ép ésszel kibirni... azt hiszem holnap kresek egy hasonlót nyuszit,mit ö volt.
bocsihoyg igy kifakadtam,de én sem értem ,miért kellett meghalnia,sem az én d rágámnak,sema tiédnek,de reméek ott fennt eggyütt vannak,a többi elhunyt kis állattal,és vigyáznak ránk.
kitartást kivánok neke dis és magamnak is.... mert egy kicsit ma én is meghaltam vele eggyütt.
Sajnálom :(
Ismét egy tipikus példáját láthattuk a szaporítótól származó kutyáknak,akik bár jószándékú,gondos gzdihoz kerülnek,mégsem maradnak életben.
tudom,most nem, ez a fő gondod,de ma olvastam,hogy SOS keresnek egy 4 éves kutyafiúnak gazdit,aki ha jól emlékszem,bolognese.
Üdv! Melyik dokinál voltatok??
Csak hogy tudjam hova ne menjek!
Részvétem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!