Mitcsináljak, megszakad érte a szívem?
Menj el és látogasd meg kerítésen keresztül. Én a nyáron így látogattam meg egy kutyát. Az ő gazdái nem voltak otthon, Amerikába mentek 1 hónapra és a szomszéd viselte gondját - így is nagyon jó volt látni őt. Megszeretgettem kerítésen keresztül és megnyugodtam, mert láttam, hogy jó sora van.
Engem gyerekkoromban 2 kutyától választottak el úgy a szüleim, hogy sosem hevertem ki igazán. Az egyik legjobb dolog abban, hogy felnőttem, hogy sokkal kevésbé szólhat bele bárki is, van-e kutyám vagy nincs. Én önszántamból soha nem hagyom el egy kutyámat se, akkor se ha probléma van vele. Én nem leszek olyan, mint sok szülő, aki rögtön menhelyre dugja a kutyáját, amint kisbabája lesz. Életem legszebb éveit a kutyáimnak köszönhetem.
Te is nagyon boldog leszel majd, mert szereted a kutyákat, ezért sokat fogsz szenvedni, mert a kutyáknak Magyarországon általában nincs jó életük, de boldogabb is leszel sok más embernél, ezt tudom magamról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!