Akik szorítottak érte!?
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__483593-mitol-..
Sajnos itt hagyott...elaltatták...annyira szar ez az egész...miért kellett meghalnia?? Alig élt még..:'( És mikor halva a kezembe vettem...egyszerűen leírhatatlanul rossz..
nagyon sajnálom!!!!
mi volt végülis a baj?
Annyira sajnálom:( Együttérzek veled. Ilyennek nincs magyarázata. Remélem boldogan futkos odafenn a Kutyamezőkön...
Sírd ki magad, gyászold meg, idővel enyhül a fájdalom. De sokára.Elfelejteni meg ugysem fogod, a gondolataidban tovább él.
Köszönöm nektek, igazán jól esik..
Tulajdonképpen a tenyésztő volt a hibás,mert nem látta el rendesen őket és az anyjukat...átment a tüdején egy féreg, így víz került bele, tegnap éjszaka már csak a száján kapott levegőt..másrészt túl adagolták neki a féregtelenítőt, így rengeteg méreg szabadult fel a szervezetében...rettenetesen fájt a hasa, egész éjszaka csak sírt, semmilyen injekció vagy gyógyszer nem hatott...a végbelével is lett valami, nem tudott kakálni, csak tegnap mikor kúpot raktunk a fenekébe..de akkor is kínszenvedés volt neki..azt hittük,hogy szorulása miatt fájt a hasa és,hogy reggel már enni és járkálni fog..,de nem..Infúzió után is fájt a pocija. Ki volt már száradva, fecskendeztük bele a táplálékot,de már nem nyelte le..reggelre kifehéredett a szája,a szeme is száraz volt...felülni nem tudott..így hát azt mondta az orvos,hogy altassuk el..nem sok esélye lett volna ha tovább folytatjuk a kúrát,akkor sem...sőt semennyi.. Ennyit szenvedni egy 7 hetes kiskutyának..ennyit sírni, egész éjjel..annyira ügyesen tűrte pedig,hogy a hete abból állt,hogy orvostól orvosig járkálunk vele..volt mikor 4 szurit kapott egymás után..nem tudom mit ártott ez a kiskutya bárkinek is..miért kellett meghalnia?:'( Nem tudom elhinni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!