Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Veletek is volt már ilyen?

Veletek is volt már ilyen?

Figyelt kérdés

Eddig a nagykutyákért rajongtam, vagy min. a foxi méretű kutyákért.

De ma kerékpároztam, és láttam egy nőt, akinek három papillonja volt, két szuka, meg egy kan. Szóba elegyedtem vele, kiderült, hogy mindhárom tk-s, szűrt, stb, és hogy 4 hónap múlva hoz egy kant Amerikából. A fajta teljesen elbűvölt, nem tudom, mi lett velem...

Azt mondta, hogy ha komolyabban érdekel a fajta, keressem meg.

Veletek volt már ilyen, hogy bele voltatok bollondulva egy adott fajátba/méretbe, de láttatok egy másik fajtát élőben is, és totál elragadott? Vagy csak velem van a baj?

2013. okt. 6. 19:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Volt már ilyen, de nem éreztem késztetést hogy gyorsan vegyek egy olyan fajtát.
2013. okt. 6. 19:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Bár én nem vagyok belebolondulva egy fajtába, vagy "méretbe" :D inkább ha egy kutya barátságos, játékos, az fog meg inkább.

A küllem max annyiban érdekel, hogy megcsodálom, és kész.

2013. okt. 6. 19:22
 3/4 Szilvi & Argos ***** válasza:

Előző és egyben első kutyám kis-közepes termetű, vörös-fehér hosszú szőrű kutyus volt. Zsánerem a hosszabb szőrű, nagytestű, LÁTVÁNYOS kutyák voltak. Aztán ismerősömnek köszönhetően következő, mostani kutyám roti-nj keverék, fekete-cser, amolyan "sétatéri" keverék. Nem gondoltam szépnek nagyon-nagyon sokáig...mezei átlag kutyának véltem. Aztán ahogy sokan mondták, milyen szép, meg múltak a hónapok, én is egyre szebbnek láttam...most meg már gyönyörű számomra.

És a lényeg: mióta Argos meg van, azóta szinte jobban megcsodálom a rövid-félhosszú szőrű, fekete-cser, szürkés, csíkos kutyákat :)

2013. okt. 6. 19:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy-két kutyával úgy voltam, hogy áh olyan semmilyen, aztán megismertem pár kutya személyiséget ezekből a fajtákból és ők megszerettették magukat velem:) Pl. uszkár, spániel
2013. okt. 6. 19:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!