Veletek is volt már ilyen?
Eddig a nagykutyákért rajongtam, vagy min. a foxi méretű kutyákért.
De ma kerékpároztam, és láttam egy nőt, akinek három papillonja volt, két szuka, meg egy kan. Szóba elegyedtem vele, kiderült, hogy mindhárom tk-s, szűrt, stb, és hogy 4 hónap múlva hoz egy kant Amerikából. A fajta teljesen elbűvölt, nem tudom, mi lett velem...
Azt mondta, hogy ha komolyabban érdekel a fajta, keressem meg.
Veletek volt már ilyen, hogy bele voltatok bollondulva egy adott fajátba/méretbe, de láttatok egy másik fajtát élőben is, és totál elragadott? Vagy csak velem van a baj?
Bár én nem vagyok belebolondulva egy fajtába, vagy "méretbe" :D inkább ha egy kutya barátságos, játékos, az fog meg inkább.
A küllem max annyiban érdekel, hogy megcsodálom, és kész.
Előző és egyben első kutyám kis-közepes termetű, vörös-fehér hosszú szőrű kutyus volt. Zsánerem a hosszabb szőrű, nagytestű, LÁTVÁNYOS kutyák voltak. Aztán ismerősömnek köszönhetően következő, mostani kutyám roti-nj keverék, fekete-cser, amolyan "sétatéri" keverék. Nem gondoltam szépnek nagyon-nagyon sokáig...mezei átlag kutyának véltem. Aztán ahogy sokan mondták, milyen szép, meg múltak a hónapok, én is egyre szebbnek láttam...most meg már gyönyörű számomra.
És a lényeg: mióta Argos meg van, azóta szinte jobban megcsodálom a rövid-félhosszú szőrű, fekete-cser, szürkés, csíkos kutyákat :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!