Létezik az, hogy a tápon-mégha az prémium kategóriás is-felnőtt kutya hamarabb öregszik, mint a, , házikosztos"?
"Ha még vonakodsz tőle, lépj be a fb-os csoportba és olvasgass, előbb-utóbb úgyis meggyőznek az ott leírtak :)"
Na, velem ez történt. Beléptem, gondoltam hátha anyósnak kéne majd hús, aztán neki nem kellett, én viszont ott ragadtam, és szép lassan megszoktam a gondolatot, hogy emberek etetik nyers hússal a kutyáikat. Láttam, hogy még mindig élnek, sőt, múlnak el a betegségeik, meg egyáltalán, mindenki odáig van érte. Aztán egyszer úgy döntöttem, hogy kipróbálom, mert a pitbullnak sehogy se jött be semmilyen táp; gondoltam csak néha tartunk egy-egy húsos hetet, de nem bírtam leállni :D Épp tegnap szerveztem le, hogy elpasszolom a maradék tápomat, mielőtt ránk rohad.
Az őszülésnek semmi köze az etetéshez. Hogy mennyire fitt a kutya az a tartáson is múlik.
Világéletében tápot evett kutyámra 11 évesen a kiállításon rászóltak, hogy siessünk, mert most mennek be a kölykök a bisbe. Mert ott pattogott a ring szélén, miközben a veterán bis-re vártunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!