Brit Premium Senior Small-t lehet valahol boltban kapni?
A petissimo raktára a XI. kerületben van a Hengermalom utcába. Ott tudsz venni, én is be szoktam menni ha kissebb tétel kell.
Némelyik Alpha-zoo-ban már van Brit (de sajna közel sem mindegyikben..). A solymári Auchanon belül pl. van egy és ott árulnak. A 3. kerülettől nincs messze, de nem tudom hol laksz.
Ezen felül kisebb állatos boltokban is elő szokott fordulni, neten nézz ki párat a közeledben és hívd fel őket. Végső esetben hátha tudnak rendelni.
A Brit szerintem ár-érték arányban jobb, mint a Royal. Utóbbi nagyon drága, ahhoz képest, hogy mi van benne.
állatos boltba nem hozatnak.
Én is akartam az egyik állatos boltba hozatni tápot(nem Brit-et),azt mondták ez nem így működik.Beszállítót kell keresni,kis tételben nem éri meg.Ja meg szerződést kell kötni.Taglalta a csaj a dolgokat.Inkább hagytam :D
Pedig sokat járok ebbe az állatos boltba,ismerem is a csajt.De tényleg nem úgy működik,hogy neked kell ilyen és beszerzik.Vhol biztos van erre lehetőség,de ha utána gondol az ember,tényleg sok dolgot kell intézni.
Állatos boltokban esetleg érdeklődhetsz,hogy nem-e tudják hol lehet kapni.Én múltkor pórázt kerestem(nem hagyományosat)és mondta a nőci,hogy xy helyen lehet hogy van.És volt is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!