Fülvágást lehetséges valahol még csináltatni, ha igen ez mennyibe kerül?
pitbull keverékeknek sajátossága lenne?..
Vegyél pitet szlovákiából ott vágják nekik még itthon nem éri meg mert nem tudhatod hogy milyen dokihoz mész(mert aki elvállalja az nem a jók között van meglepő módon).. és ha rosszul vágják akkor örök életre csúnya marad.. láttunk már nem egy ilyet..
Felkeresel egy szlovák, vagy cseh pit kennelt többnyire beszélnek angolul. Írsz nekik egy "motivációs levelet" bemutatkozást és megmondják mikor lesz kölyök.
Árakról is ők nyilatkoznak gondolom olyan 100-200ezer között
Külföldi tenyésztőket keresel, felveszed velük a kapcsolatot.A tenyésztőknek van már egy bevállt orvosuk akihez járnak.Így egy szép kutyát,szép vágott füllel kapsz.
Árban 200-300 ezer ft környéke.
rendben van, köszönöm szépen a válaszokat!
az ár elég húzós, de természetesen a minőségért fizetni kell, meg fogadom a tanácsokat és utána járok a dolgoknak :)
Húzós az ár igen,de szerintem megéri.Én is rengeteg olyan kutyát láttam aminek el lett rontva a fülvágása.Ezt ha egyszer elrontják,nem tudják helyre hozni és szerintem egy ronda fülvágás a kutya kinézetét is rondítja!
Inkább gyűjts egy jó minőségű kutyára, kint megcsinálják a fülvágást is és minden rendben lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!