Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért válaszolnak "anti-kutyás...

Miért válaszolnak "anti-kutyások" a kutya kategóriában?

Figyelt kérdés
Észre vettem, hogy itt nagyon sok "anti" kutyás van és folyton kötegednek, hogy miért engeded be a házba a kutyát ("A kutyának kint a helye!")meg miért adsz neki rendes ételt ("A kutyának a maradék is jó!"). Nem értem, minek kell szíttani a feszültséget az ilyen hülye megjegyzésekkel... Úgy is mindenkinek a maga dolga, hogy együtt eszik/iszik/alszik a kutyájával, nem? Azt a megjegyzést utálom a legjobban, hogy koszos állatok, pedig a kutyám tisztább gy csomó embernél is szerintem... Miért nem lehet megérteni, hogy valaki attól boldog ha szerethet, gondozhat egy állatot (kutyát)?
2009. nov. 8. 17:36
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon nagy kutyás vagyok, mégis kint tartom a kutyáim. Egyrészt kint szeretnek lenni, másrészt nem férnek el a házban, harmadrészt, és is jobb szeretem ha kint vannak. És képzeljétek sétálni járok velük, kutyaiskolába, sőőt még a legtöbb kutyánál jólneveltebbek. És mégis meg szoktam mondani más kutyásoknak is ha nem vagyunk egy véleményen. Nem olvastam még a westi-s kérdést. De az a véleményem, hogy a kutya az kutya, és nem jó neki ha emberként kezelik. Én is többre tartom a kutyám mindenkinél (kivéve a szüleim és a párom), de attól még a kutya ugyanúgy nyalogatja a fenekét, nemi szerveit, esetleg még tüzeléskor is... És a kutya rangsorbann él, és tökmindegy mekkora, KUTYA és nem lehet egyenlpőségben nevelni, mert akkor ő fog irányítani. A kutyának meg van a saját helye, ami nem az ágy. Hiába mindenkinél fontosabb a kutyám, attól még az ágyamban a párommal szeretnék összebújni, esetleg többet is csinálni, nem a kutyával. Nagyon idegesít, mikor sokan sajnálják a kutyát, és kínzásnak tartják, hogy "uralkodni" kell felette, pedig a kutyának pont erre van szüksége. Azért alakul ki rossz kép az emberekben az ilyen pici kutyákról, mert a gazdi nem ért hozzájuk, vagy ha ért is, a picisége miatt nem képes kutyaként kezelni, aztán olyan kutya lesz belőle, ami miatt állandóan szídják a kiskutyásokat, pedig normális tartás mellett ugyanolyan normális kutyák. Szóval ebből a véleményemből én is úgy tűnhetek mintha kutyaellenes lennék, pedig nem. Csak sok ember nem tudja, hogy valójában mi kell a kutyájának. Peidg neki rangsor kell és nyugodt élet kutyként.

És érdekes módon nekem sokkal többen beszólnak, mert sznob vagyok hogy Acana-val etetek, és akik moslékkal, azt meg hagyják.

Aki pedig valóban az, annak valami baja. Mert ha normális lenne akkor nem érdekelné az ami nem tetszik neki. Pl ha engem nem érdekelnek a gyerekek, akkor nem foglalkozom velük. Ezek akik mégis beszólnak, feltűnési viszketegségban szenvednekl, provokálni akarnak, esetleg valóban ilyen h*lyék.

2009. nov. 8. 19:25
 12/31 A kérdező kommentje:
Hát. Én nem tartom állatkínzásnak azt, ha valaki a kertben tartja a kutyáját. Igazából teljesen mindegy nekem ki hol tartja. Engem az zavar, ha vadidegenek meg akarnak győzni, hogy mivel etessem és hogy a kertben tartsam a kutyát...stb. Főleg az zavar ha ítélkeznek. Én igénylem, hogy velem legyen, ez van. Neked meg (utolsó) az a jó és neked az vált be, hogy kint vanak a kutyák. Mindenkinek a saját dolga. De miért bas*ztatjuk egymást? Ezt nem értem. Olyan rosszindulatúak és ostobák ezek az emberek itt a gyk.hu-n...
2009. nov. 8. 19:31
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Utolosó vagyok. Hát igen itt nagyon b*rom emberek vannak.

Én kutyáim is szobatiszták és be is jönnek néha aházban de inkább kint vagyok velük egész nap. És semmi bajom azzal aki bent tartja, de az ágyban altatást már túlzásnak érzem. De ezt meg lehet mondani normálisan is, nem úgy mint egyesek.

2009. nov. 8. 19:41
 14/31 anonim ***** válasza:
31%

"Egyetemre járok, végzős vagyok ahogy a párom is, a Bosh-nál dolgozom, tiszta rendezett körülmények között élek a szüleimmel, akik mérnökök."

-Most őszintén,ennek mi köze van ide?

2009. nov. 8. 20:16
 15/31 anonim ***** válasza:
64%
talán mert kétségbe vonták a környezetét, meg az agyát? másik kérdésnél, na mind1
2009. nov. 8. 20:18
 16/31 anonim ***** válasza:
48%

"De az a véleményem, hogy a kutya az kutya "de attól még a kutya ugyanúgy nyalogatja a fenekét, nemi szerveit, esetleg még tüzeléskor is...".... "A kutyának meg van a saját helye, ami nem az ágy."

-Köszönöm kedves "kutyás" ott a pont.

2009. nov. 8. 20:19
 17/31 anonim ***** válasza:
69%

Ha a válasz haszontalan és nem a kérdéshez kapcsolódik, le kell pontozni. :D Ennyi! :D

Amúgy ja, engem is idegesít. :S De az ilyenekkel nem is érdemes leállni vitatkozni, úgysem lehet őket meggyőzni, még arról sem, hogy neked szíved jogod eldönteni, hogy mit engedsz meg a kutyádnak és hogy mivel eteted. Le kell sz@rni ezeket, vannak itt értelmes emberek is meg igazi kutyások, az ő hozzászólásaikkal kell foglalkozni, nem a hozzá nem értők okoskodásával.

De az azért vicces, egyszer kiírtam egy kérdést és ilyen idióták írtak arra is össze-vissza. Elküldtem őket a p*csába és a moderátorok ki is törölték az oda nem illő válaszokat (enyémet is, ahogy elküldtem őket). Csak azt nem értem, hogy akkor ezeket miért nem törlik ki, mikor kis gondolkodással rájöhetnének, hogy ezek baromira nem kutyások, mégis itt osztják az észt? :S

Na ezek után lehet ezt a hozzászólásomat is ki fogják a moderátorok törölni... LOL :D :D :D

2009. nov. 8. 21:05
 18/31 A kérdező kommentje:
20:19! Már is kezded? Ott a pont? Mi ez a hülyeség? Hogy a kutyán hol a helye az én otthonomban, azt majd én eldöntöm. Még az első válaszok között is olvastam, hogy a homoknak a sivatagban a helye... Ezt ki dönti el? Mert szerintem ha valaki egy homokkupac tetején akar ücsürögni, ami a lakásának a közepén tornyosul, akkor mehetsz a hülye elméleteddel a ....-ba, hogy "a homoknak a sivatagban a helye".
2009. nov. 8. 23:14
 19/31 anonim ***** válasza:
84%
Ha egy kertes házban lakik valaki, akkor az válogathat abban,hogy a házban vagy az udvaron helyezi el a kutyáját, ellenben az olyan kutyatulajdonos aki egy kertnélkuli bérházban lakik, annak ilyen lehetosége nincs. Ugyhogy jo tanács helyett ne ugorjunk neki mindjár az ilyen kutya tulajdonosnak akinek csak egy lehetosége van, hogy a kutyáját a lakásában tartsa. Attol még jo gazdi lehet és nagyon is szeretheti a kutyáját, hogy a lakásában tartja.
2009. nov. 9. 09:32
 20/31 anonim ***** válasza:
49%

"Ezt ki dönti el?"

-Talán a hozzáértők nem?

Mutass már bármilyen szakirodalmat amibe az van:"persze

nyugodtan aludj egy ágyban a kutyával.."

2009. nov. 9. 11:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!