Ez mitől van? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Ha a kutyám morog mert hall kint valamit és én letiltom és nem is engedem, hogy megnézze mi az akkor elkezd remegni. Ez miért van? Ennyire feszült lenne, hogy nem engedem neki a morgást? Mit csináljak, hogy ne remegjen?2013. okt. 4. 07:48
1/4 anonim 

válasza:

A morgãs ez esetben jelzés.Ilyenkor nyugodtan engedd ki,nézze meg,mi az.Végül is ez egy alap ösztön náluk.Vsz.amiatt remeg,mert izgatott amit növel,hogy vissza van fogva.
2/4 anonim 

válasza:

Nálunk lakásban az ugatás tabu. Nem ugat, nem is ugathat. Viszont ha hall valamit és elkezd morogni, vagy "puffogni"(ezeket a szomszéd abszolút nem hallja, minket sem zavar), azt hagyom. Ilyenkor jön megy és keresi honnan jött a hang. Végig megy minden helységen, ellenőrzi konkrétan, aztán abba hagyja. Senkit nem zavar vele..szóval ez nálunk nincs tiltva.
3/4 anonim 

válasza:

És miért nem moroghat, mikor hall kinn valamit és meg szeretné nézni??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
4/4 A kérdező kommentje:
De a zsákmány ösztön még erősebb szerintem mint a terület védő és mégis ha letiltom egy macskáról akkor nem problémázik. A morgás és puffogás nálunk is a lakáson belüli ugatás :D Nem akarom direkt kiengedni, mert akkor még azt hiszi, hogy neki lehet morogni mindenféle hülyeség miatt. Mert hullik a dió és azt hallja, csak ő ezt nem tudja. Minden ilyen jellegű tiltásnál remeg, de bármi más tiltásánál nem. A lakást nem járja körbe mert tudja, hogy kintről jön a hang. Ha ilyenkor kiengedem akkor "ordítva" körbeszaladja az udvart de úgy mintha ki lenne merevítve mind a négy lába, mikor ezzel végzett akkor farok csóválva jön vissza hozzám, hogy oké most már bemehetünk. Őrmestert játszik, hát nekem ne játszon őrmestert majd én eldöntöm, hogy mikor kell razziázni az udvaron és mikor van arra érdemes hang. De nem szeretném, ha erre rástresszelne, pedig ugyanúgy tiltom mint bármi mást és mégsem ugyanazt érem el.
2013. okt. 4. 13:49
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!