Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha a kedvenceteket a saját...

Ha a kedvenceteket a saját udvarotokba temettétek el, költözéskor elvinnétek, vagy otthagynátok?

Figyelt kérdés
2013. szept. 19. 13:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Az én cicusom most halt meg, és pont emiatt hamvasztattam inkább. :(
2013. szept. 19. 16:06
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
ennyi elmebeteg ember van te jó ég :DDD elhamvasztani? minek ? mát tényleg a kutyákat emberként kezelik beszarok. ha szereted a kutyádat őrizd a szívedben és tarts róla egy képet , de mi a szarnak urnába rakni ????? meg elszórni ? föld alatt is porrá fog válni ._.""
2013. szept. 19. 16:23
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is hamvasztani fogom a kutyámat. Utánanéztem, kb 60ezer lenne, ha mostanság kéne (szerencsére nem). És azért, amiért te sem a szekrénybe akasztod be a halott anyádat pl.
2013. szept. 19. 16:58
 14/18 A kérdező kommentje:
Hát a hamvasztás elég húzós anyagilag. Ha itthagynám és ha jönnek a házat megvenni, akkor látják a sírt virágokkal, mondjam hogy azt a részt ne ássák fel, vagy hogy?
2013. szept. 19. 17:29
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Little Red, mondjuk az ásót meg kéne fogni de azt mondjuk minden féle városi suttyó meg egyszálbelű nem tudja kezelni. ( nem tudom hogy mi a nemed de e tekintetben mindegy) amúgy csak a kertben elásás játszik az az egyedüli alternatíva ? pl milyen szép aki a duna parton egy elhagyatott részén ássa el a kutyáját és pár kövel kirakja neki, vagy egy erdőben. de aki gyökér az meg is érdemli hogy hülye :DD fizessetek csak
2013. szept. 19. 21:02
 16/18 anonim ***** válasza:
Pont ez a dilemmám. Legegyszerűbb lenne ott eltemetni, de nem akarom, mert mi van ha elköltözünk? Kiásni nem fogom mert az elég beteges és morbid. Viszont nem vagyok hajlandó azt sem eltűrni, hogy mások éljenek a sírján, idegenek, és hogy én ne láthassam amikor csak kedvem tartja. Úgyhogy én a hamvasztás mellett állok.
2013. szept. 19. 23:43
 17/18 anonim ***** válasza:

Az ötödik emeleten akkora kertem van, hogy csak na....

Ahol meg van kerünk, oda nem ásom, ott jár róka, vaddisznó, minden, ne lakmározzanak belőle. Én szeretném a halála után is magam mellett tudni Őt, így urna, ami bent lesz. Esetleg a hamvai egy részét berakom egy gödörbe és egy fát ültetek fölé.

Megvethetsz nyugodtan, tarthatsz hülyének is, én a szüleimmel is így fogok tenni. Nem tudok megbarátkozni azzal a gondolattal, hogy a fagyos földben kelljen lenniük.

2013. szept. 20. 12:54
 18/18 Akiteki ***** válasza:
Én nem költözöm. Nem hagyom itt őket. Majd egyszer engem is odaszórnak melléjük a kert sarkába.
2013. szept. 20. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!