Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Itt tényleg mindenki Acanával...

Itt tényleg mindenki Acanával etet?

Figyelt kérdés
szinte minden hozzászólásban ezt olvasom. tényleg ennyire jó ? :)
2009. nov. 4. 20:34
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
98%

Én már kitapasztaltam, a jó viszony érdekében miről nem érdemes kutyásoknak egymással beszélgetni:

-kajáról

-nevelésről

-szaporításról/tenyésztésről (esetleg ivartalanításról)

:D :D :D

2009. nov. 5. 15:10
 22/34 anonim ***** válasza:
53%

14:51

Akkor gyereket sem szülök majd, mert lehet csak kínais ruhában tudom iskolába járatni és tesco gazdaságos kajákkal tudom majd etetni :)

Na mindegy, engem nem érdekel amúgy ki mivel etet.

Igen, jó az Acana, de akinek nincs pénze rá, az is tud normális kaját venni megfizethető áron. Én a Biomilles vagyok, 2 kutyával. :)

2009. nov. 5. 15:19
 23/34 anonim ***** válasza:
51%
Igen, ha nem tudod legalább úgy ellátni hogy ne kelljen egész életében teszkós virslit ennie, akkor inkább ne legyen gyereked. A teszkós kaja kb olyan mintha valami sz*rt adnál a gyerekeidnek. De nem tudom mi bajod, a Biomill nem rossz táp.
2009. nov. 5. 15:24
 24/34 anonim ***** válasza:
53%
pontosan ahogy mondod. akkor ne szülj gyereket, így is túl sokan vagyunk. Meg a kutyák is. És nem azt mondom, h 21421412512 forintos táppal kell etetni, de ha szart tudsz csak venni, akkor ne vegyél kutyát. Aki ebbe beleköt az egy fasz
2009. nov. 5. 15:35
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

Na pont ezt mondom. :D

Hogy sokan esküsznek erre-arra. Nos a Biomill kva jó szerintem és ki is lehet fizetni. Nekem sem fussa Acanára, de azért Tescosat sem akarok. Friskiest kapott sokáig a felnőtt kutyám, de szerettem volna valami jobbat, amit még meg tudok fizetni. Rátaláltam a Biomillre és nagyon elégedett vagyok. :) A kölyök kutyám Dog Chow-t kapott eddig, de nem vált be és kiszámoltam, a Dog Chow kilója kb. ugyanannyiba kerül, mint a Friskies!!! :O Tehát már ebből csak úgy másfél kilónyi maradt, azt még föletetem vele, aztán mind a kettővel átállunk a Boimillre.

Szóval lényeg, lehet jó minőségű kaját adni, akkor is, ha nincs pénzed. :)

Én meg úgy vagyok vele, inkább éhen halok, mint hogy Tesco gazdaságos kaját egyek. :D Sparos kaja oké, de Tescostól hányok. :D Viszont kínai ruhában járok, meg turisban, de amit nem a létfenntartásomra költök, az a kutyáimra megy. :) Lehet Acanára nem fussa, de van tartalék betegségre, oltásra és megkapnak mindent a lehetőségeimhez mérten. Na mindegy.

2009. nov. 5. 15:43
 26/34 anonim ***** válasza:
78%
és nem oltatjátok be a kutyát, mert nicns rá pénz? ha beteg nem viszitek el az orvoshoz, mert nincs rá pénz? a kaja is épp ennyire fontos, sőt. az, h itt le vagyok oltva a véleményem miatt, elég szomorú.
2009. nov. 5. 15:46
 27/34 anonim ***** válasza:
74%

Miért, szerintem nem oltott le senki. :O

Legalábbis én nem, remélem nem érzed így, mert nem akartalak leoltani. :) Véleményeket írunk, nem egymást bántjuk.

2009. nov. 5. 16:11
 28/34 anonim ***** válasza:
91%

De most már én is kezdem magam leoltva érezni, amiért nem Acanát adok, hanem Biomillt... :D :D

Jó, igen, nem a legdrágább táp, de jó minőségű és mint írtam, be van tartalékolva oltásra, betegségre stb. Na. Ennyi. :D

2009. nov. 5. 16:14
 29/34 anonim ***** válasza:
98%
Én azzal etetek, szerintem a minőségéhez képest olcsó, 7-800 Ft/k a 18 kg-os.
2009. nov. 6. 19:35
 30/34 anonim ***** válasza:
52%
A Biomill hol olcsóbb, mint az Acana? Mondom, rákeresek, hátha ez tényleg elérhető árú... De hisz ebből is 18ezer egy nagy zsák... :-o
2009. nov. 7. 19:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!