Itt tényleg mindenki Acanával etet?
Én már kitapasztaltam, a jó viszony érdekében miről nem érdemes kutyásoknak egymással beszélgetni:
-kajáról
-nevelésről
-szaporításról/tenyésztésről (esetleg ivartalanításról)
:D :D :D
14:51
Akkor gyereket sem szülök majd, mert lehet csak kínais ruhában tudom iskolába járatni és tesco gazdaságos kajákkal tudom majd etetni :)
Na mindegy, engem nem érdekel amúgy ki mivel etet.
Igen, jó az Acana, de akinek nincs pénze rá, az is tud normális kaját venni megfizethető áron. Én a Biomilles vagyok, 2 kutyával. :)
Na pont ezt mondom. :D
Hogy sokan esküsznek erre-arra. Nos a Biomill kva jó szerintem és ki is lehet fizetni. Nekem sem fussa Acanára, de azért Tescosat sem akarok. Friskiest kapott sokáig a felnőtt kutyám, de szerettem volna valami jobbat, amit még meg tudok fizetni. Rátaláltam a Biomillre és nagyon elégedett vagyok. :) A kölyök kutyám Dog Chow-t kapott eddig, de nem vált be és kiszámoltam, a Dog Chow kilója kb. ugyanannyiba kerül, mint a Friskies!!! :O Tehát már ebből csak úgy másfél kilónyi maradt, azt még föletetem vele, aztán mind a kettővel átállunk a Boimillre.
Szóval lényeg, lehet jó minőségű kaját adni, akkor is, ha nincs pénzed. :)
Én meg úgy vagyok vele, inkább éhen halok, mint hogy Tesco gazdaságos kaját egyek. :D Sparos kaja oké, de Tescostól hányok. :D Viszont kínai ruhában járok, meg turisban, de amit nem a létfenntartásomra költök, az a kutyáimra megy. :) Lehet Acanára nem fussa, de van tartalék betegségre, oltásra és megkapnak mindent a lehetőségeimhez mérten. Na mindegy.
Miért, szerintem nem oltott le senki. :O
Legalábbis én nem, remélem nem érzed így, mert nem akartalak leoltani. :) Véleményeket írunk, nem egymást bántjuk.
De most már én is kezdem magam leoltva érezni, amiért nem Acanát adok, hanem Biomillt... :D :D
Jó, igen, nem a legdrágább táp, de jó minőségű és mint írtam, be van tartalékolva oltásra, betegségre stb. Na. Ennyi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!