Itt tényleg mindenki Acanával etet?
Figyelt kérdés
szinte minden hozzászólásban ezt olvasom. tényleg ennyire jó ? :)2009. nov. 4. 20:34
1/34 anonim válasza:
Én igen, mert ki tudom fizetni és nem teszkós szinten van.
3/34 anonim válasza:
Fenét. Biztos van, aki igen, de olyan is, aki csak beírogatja, hogy azzal etessél, mer' milyen jó, közben ő meg épp kiöntötte a chappit a sajátjának. Vagy kutyája sincs.
4/34 anonim válasza:
Én nem Acanával etetek. Az én kutyáim Hills-t kapnak.
5/34 anonim válasza:
Az én kutyám Dog Chowt kap, mert nincs pénzem Acanára. De ha van akkor megveszem neki az Acanát.
6/34 anonim válasza:
Nagyon jó az acana, de én is csodálkozom, hogy ennyi mindenkinek van rá pénze. Mi eddig chappit adtunk, és csak most jöttem rá, hogy ez mennyire nem jó. Most multifitet vettünk, és ha ez elfogy, akkor váltunk Fidesre. Ez alig drágább mint a chappi, de sokkal- sokkal táplálóbb.
7/34 anonim válasza:
Én Acanával etetek, mert nagyon jó minőségű és megfizethető az ára.
8/34 anonim válasza:
Én főzök a kutyáimnak, de ha nincs kedvem vagy időm (kb 1 héten egyszer) akkor én is Acanát adok Nekik! :)
9/34 anonim válasza:
nem meglepő, mert 7-800 ft/kg-ért a legjobb ami kapható, és elérhető sok helyen. az agyon hirdetett csillió forintos tápok, (nem sorolom, mert kapom a 0%-ot) van, h nagyon sokkal rosszabbak.
10/34 anonim válasza:
szia
én is acanával etetek,tényleg nagyonjóminűségű és én is megtudom fizetni,ezért veszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!