Itt tényleg mindenki Acanával etet?
Figyelt kérdés
szinte minden hozzászólásban ezt olvasom. tényleg ennyire jó ? :)2009. nov. 4. 20:34
11/34 Winner of Royal Hill válasza:
Hát én nem azzal etetek,mert nem tudom megfizetni a három 50-60 kilós és egy 30 kilós kutyának való mennyiséget.
12/34 anonim válasza:
Nem nem mindenki , Én Royal Canin tápot etetek :D
De ha ezt nem kapok , amíg nem jön meg a rendelés addig Acanával!
13/34 anonim válasza:
Valaki kiszámolta,hogy a kutyája napi etetése "olcsóbb"táppal több,mint Acanával.Én is ezt tapasztaltam.
Alapból Orijent kap,de néha a változatosság kedvéért Acanát.
14/34 anonim válasza:
Szerintem rám gondolsz, én számolgattam egy másik témában. :)
Én Acanat etetek. Nemrég nyertem egy versenyen Orijent, akkor azt ette. Szerintem ez a legjobb kutyakaja, és tényleg olcsóbban kijön mint a Buksi, Gazdi, stb táp...
15/34 anonim válasza:
Enyémek Biomill Classic-ot kapnak, ez a Biomill-nek a nem prémium családja. Nekem sajnos nincs pénzem ilyen drága kajákra, de a nem prémiumok közül szerintem a Biomill Classic család a legeslegjobb. Árban teljesen megfizethető, kutyáim imádják és nincs benne semmilyen mesterséges színezék és tartósítószer. Ha megtehetném anyagilag, akkor a Biomill prémiumot etetném, az viszont elég húzós árban van, de tényleg nagyon jó.
16/34 anonim válasza:
Én külföldön élek és itt nem tudok Acanával etetni, mert nagyon drága, kevés helyen lehet kapni és 13kg-os a legnagyobb kiszerelés...
De Mo.-on én is etettem azzal, meg voltam elégedve vele.
17/34 anonim válasza:
Én is Acanával etetek, és nem értem, miért hiszik sokan, hogy olan drága. Nekem a 13 kg-os zsák 1000 ft/kg-ra jön ki, és - közepes méretű kutyának - elég sokáig kitart (napi 150 gr körül kap, és ha főzök farhátat, nyakat, stb. azzal csökkentem a tápot). Bármi mással etetnék, akár főzés, akár másik táp, valószínűleg drágább lenne. Persze, ha lenne 3 nápolyi masztiffom, nem biztos, hogy beleférne a költségvetésbe az Acana, de sztem akkor is megoldanám, hogy a lehető legjobban kapják meg.
18/34 anonim válasza:
Én szeretnék Acanával etetni, de sajnos nincs annyi pénzem. Ezért most Friskies-el etetek. Lehet lepontozni, de nem mindenki áll olyan jól anyagilag...
19/34 anonim válasza:
Most ne haragudjatok már, meg ne pontozzatok le, de elég gáz azzal mentegetőzni, h anyagiak miatt etettek szar kajával. Azt ugye lehetett előre tudni, hogy a kutyatartás sok pénzbe kerül. Akinek meg több kutyája is van, azt meg végképp nem értem, hogy akkor miért nem volt elég egy, ha nincs rá pénz. Bocs, de kikívánkozott.
20/34 anonim válasza:
ezek a tápos kérdések mindig nagy port kavarnak :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!