Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Itt tényleg mindenki Acanával...

Itt tényleg mindenki Acanával etet?

Figyelt kérdés
szinte minden hozzászólásban ezt olvasom. tényleg ennyire jó ? :)
2009. nov. 4. 20:34
1 2 3 4
 11/34 Winner of Royal Hill ***** válasza:
88%
Hát én nem azzal etetek,mert nem tudom megfizetni a három 50-60 kilós és egy 30 kilós kutyának való mennyiséget.
2009. nov. 4. 23:45
 12/34 anonim ***** válasza:
93%

Nem nem mindenki , Én Royal Canin tápot etetek :D

De ha ezt nem kapok , amíg nem jön meg a rendelés addig Acanával!

2009. nov. 5. 06:55
 13/34 anonim ***** válasza:
64%

Valaki kiszámolta,hogy a kutyája napi etetése "olcsóbb"táppal több,mint Acanával.Én is ezt tapasztaltam.

Alapból Orijent kap,de néha a változatosság kedvéért Acanát.

2009. nov. 5. 06:57
 14/34 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem rám gondolsz, én számolgattam egy másik témában. :)

Én Acanat etetek. Nemrég nyertem egy versenyen Orijent, akkor azt ette. Szerintem ez a legjobb kutyakaja, és tényleg olcsóbban kijön mint a Buksi, Gazdi, stb táp...

2009. nov. 5. 07:11
 15/34 anonim ***** válasza:
93%
Enyémek Biomill Classic-ot kapnak, ez a Biomill-nek a nem prémium családja. Nekem sajnos nincs pénzem ilyen drága kajákra, de a nem prémiumok közül szerintem a Biomill Classic család a legeslegjobb. Árban teljesen megfizethető, kutyáim imádják és nincs benne semmilyen mesterséges színezék és tartósítószer. Ha megtehetném anyagilag, akkor a Biomill prémiumot etetném, az viszont elég húzós árban van, de tényleg nagyon jó.
2009. nov. 5. 10:29
 16/34 anonim ***** válasza:
97%

Én külföldön élek és itt nem tudok Acanával etetni, mert nagyon drága, kevés helyen lehet kapni és 13kg-os a legnagyobb kiszerelés...

De Mo.-on én is etettem azzal, meg voltam elégedve vele.

2009. nov. 5. 11:31
 17/34 anonim ***** válasza:
48%
Én is Acanával etetek, és nem értem, miért hiszik sokan, hogy olan drága. Nekem a 13 kg-os zsák 1000 ft/kg-ra jön ki, és - közepes méretű kutyának - elég sokáig kitart (napi 150 gr körül kap, és ha főzök farhátat, nyakat, stb. azzal csökkentem a tápot). Bármi mással etetnék, akár főzés, akár másik táp, valószínűleg drágább lenne. Persze, ha lenne 3 nápolyi masztiffom, nem biztos, hogy beleférne a költségvetésbe az Acana, de sztem akkor is megoldanám, hogy a lehető legjobban kapják meg.
2009. nov. 5. 11:40
 18/34 anonim ***** válasza:
67%
Én szeretnék Acanával etetni, de sajnos nincs annyi pénzem. Ezért most Friskies-el etetek. Lehet lepontozni, de nem mindenki áll olyan jól anyagilag...
2009. nov. 5. 12:16
 19/34 anonim ***** válasza:
53%
Most ne haragudjatok már, meg ne pontozzatok le, de elég gáz azzal mentegetőzni, h anyagiak miatt etettek szar kajával. Azt ugye lehetett előre tudni, hogy a kutyatartás sok pénzbe kerül. Akinek meg több kutyája is van, azt meg végképp nem értem, hogy akkor miért nem volt elég egy, ha nincs rá pénz. Bocs, de kikívánkozott.
2009. nov. 5. 14:51
 20/34 anonim ***** válasza:
97%
ezek a tápos kérdések mindig nagy port kavarnak :D :D :D
2009. nov. 5. 15:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!