BARF. Leírom én mit adnék és a kérdés, hogy szerintetek jó-e így?
Magában a csirke nem túl értékes hús.A kutyák a négylábú állatok húsát jobban emésztik és értékesebb számukra.
Vegyél inkább marhaszívet, tüdőt vagy egyéb négylábú állat ilyet részeit.Ugyanis az húsnak számít és ehhez csirke, kacsa, liba stb. farhátat, nyakat, szárnyat.
Nekem most úgy van, hogy kacsanyak vagyfarhát+marhatüdő vagy szív+zöldség turmixolva előre lefagyasztva.Joghurtot én heti 1x adok tojással.Zöldkagylót minden nap kap, de kúraszerűen is lehet adni.Valamint kap lucernát és halolajat is.Én emberi zöldkagylót adok 500 mg-os és magas a GAG tartalma 4190Ft a www.internetpatika oldalon-ingyenes pick-pack pontos átvétel van náluk.
1 db 40 kg-os kutya napi adagja 80 dkg ha 2%-al számolsz.
Ebből husi 30% 24 dkg, csontos husi pl farhát 40% 32 dkg, zöldféle 30% 24dkg.
Husiból marha szív, tűdő, kacsszív, zuza is jó ha nincs más de az ideális ha 3-4 állat husát használod felváltva.
Zöldkagylót minden nap adok, Luposant használok. Két naponta lucernapor, almaecet, lazacolaj. Hetente egyszer túró, kefír, tojás, máj, egyébb belsőség ezeket a hús helyet adom.
Basszus, hogy egy hatszavas mondatot nem tudok leírni helyesen :D Szerkesztés gombot akarok :D
kro-ko-dil
paprika uborka mehet, de ne állandóan csak ezek legyen
változatosság a fő cél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!