Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Azt olvastam a petrezselyem...

Azt olvastam a petrezselyem vetélést okoz a kutyáknak, ma reggel látom, hogy egy kutya az udvarunkon épp gyereket csinál a kutyámnak. Nem tudom mennyi ideig lehettek együtt. Ha adnék neki petrezselymet akkor elvetélne?

Figyelt kérdés
Olyan válaszokat nem szeretnék akik azt írják, hogy felelőtlen gazdi vagyok.Most nem tudtam volna meg akadályozni, hogy egy kicsi kóbor kutya átbújjon a kerítés alatt.Tavaly fogamzásgátlót adtunk a kutyámnak, de idén elfelejtettük.
2013. máj. 19. 10:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenről nem hallottam, ez biztosan nem igaz.

Inkább ivartalanítsátok, és végleg megoldódik ez a problémátok. :) És hosszabb távon olcsóbb, és egészségesebb is, mint állandóan a fogamzásgátlás.

2013. máj. 19. 11:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezt nem akarom elhinni.... TE fogamzásgátlóval tömöd a kutyád???????????????????? Ezek után, amit előadtál, mi a fenét mondjunk neked, hogy ügyes-okos-csak így tovább???? Arról a szóról hallottál, hogy ivartalanítás???????????? Annál is inkább, mert ha a petrezselyem dolog igaz is, valósznűleg kiló számra kellene ennie.....
2013. máj. 19. 11:06
 3/5 anonim ***** válasza:
91%
Csóró kutya hormonháztartásának tüzelés idején a fogamzásgátló hiányzik szerintem a legkevésbé. Vidd el most ivartalanítani, akkor jössz ki a legjobban.
2013. máj. 19. 11:33
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

tehát te felelős gazdi vagy:

mert, fogamzásgátlóval tömöd a kutyád.

mert, ezt idén elfelejtetted.

mert, a fogamzóképes kutyádat felügyelet nélkül hagytad

mert, a lehetséges bajt házilag szeretnéd kezelni vetélést előidézve a kutyának.

mert, nem vagy tenyésztő mégis ivaros kutyát tartasz.

mert, bármilyen módon (telefon, személyes megjelenés email stb) az orvossal való kommunikáció helyett egy internetes kérdezős oldalra írsz.

kihagytam esetleg valamit?

2013. máj. 19. 11:36
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Remélem,csak kamu kérdés....

Ha nem az,SOS vidd el a kutyát ivartalanítani,ha befejezte a tüzelést.Ne próbálkozz házi szerekkel.Egyrészt nem használnak,másrészt bajt csinálhatsz.A fogamzásgátló(humán vagy állatgyógyászati?)végleg hazavághatja a kutyádat.És hosszú távon olcsóbb az ivartalanítás.Vemhes kutyát is lehet operálni!

2013. máj. 19. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!