Azt olvastam a petrezselyem vetélést okoz a kutyáknak, ma reggel látom, hogy egy kutya az udvarunkon épp gyereket csinál a kutyámnak. Nem tudom mennyi ideig lehettek együtt. Ha adnék neki petrezselymet akkor elvetélne?
Ilyenről nem hallottam, ez biztosan nem igaz.
Inkább ivartalanítsátok, és végleg megoldódik ez a problémátok. :) És hosszabb távon olcsóbb, és egészségesebb is, mint állandóan a fogamzásgátlás.
tehát te felelős gazdi vagy:
mert, fogamzásgátlóval tömöd a kutyád.
mert, ezt idén elfelejtetted.
mert, a fogamzóképes kutyádat felügyelet nélkül hagytad
mert, a lehetséges bajt házilag szeretnéd kezelni vetélést előidézve a kutyának.
mert, nem vagy tenyésztő mégis ivaros kutyát tartasz.
mert, bármilyen módon (telefon, személyes megjelenés email stb) az orvossal való kommunikáció helyett egy internetes kérdezős oldalra írsz.
kihagytam esetleg valamit?
Remélem,csak kamu kérdés....
Ha nem az,SOS vidd el a kutyát ivartalanítani,ha befejezte a tüzelést.Ne próbálkozz házi szerekkel.Egyrészt nem használnak,másrészt bajt csinálhatsz.A fogamzásgátló(humán vagy állatgyógyászati?)végleg hazavághatja a kutyádat.És hosszú távon olcsóbb az ivartalanítás.Vemhes kutyát is lehet operálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!