A kuvasz mennyire tanitható?
Azoknak a gazdáknak a segitségét szeretném kérni akinek van kuvaszuk.
A a kuvasz mennyire tanitható? mennyire fogékony, meglehet neki tanitani a vezényszavakat? pl: ül marad fekszik stb
Annyira nem, mint egy terelő kutya.
Leginkább csak az értelmes dolgokat csinálja meg szívesen. Csak a poén kedvéért ilyen cirkuszi mutatványokat nem igazán. 1 perc alatt megunja, ha nem látja, miért kell megcsinálnia.
Intelligens, talán túlságosan is.
Elképesztően makacs és önfejű, és az intelligenciáájával ügyesen kijátsza a gazdáját. Cirkuszi mutatványokat nem csinál szívesen.
A papám kuvasza kb. 1 óra latt megtanulta az ül-t...
Apportírozni szeretett egy órán át is, de nem adta könnyen ki a szájából a dolgokat. Limbólécen is átugrott és nem a kaja motiválta. Ha akkor (gyerekként) tudom, hogy jutalomfalat is létezik, akkor a pacsizáson, az ül!-ön és a behíváson kívül mást is megtanítottam volna.
Nekem a legjobban az tetszett, hogy 5 méterről sem tévesztette el a dobott falatot, persze mára már tudom, hogy ez hülye móka volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!