Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ti mit tennétek, ha ferde...

Ti mit tennétek, ha ferde szemmel nézne rátok sok kisgyerekes szülő kutyasétáltatás közben és folyamatosan lesnének, hogy hova mentek a kutyával, mit csinál a kutya stb?

Figyelt kérdés

Konkrétan nagyon elegem van már belőle, hogy ahol lakunk a kedves szülők annyira féltik a gyerekeiket, hogy az már nevetséges.Nem tudom úgy levinni szerencsétlen kutyát, hogy ne lessenek meg susmorogjanak rólunk az anyukák csoportba tömörülve.A többi kutyásba is belekötnek.Az egyik szülő elterjesztette, hogy a kölke a kutyáktól lett beteg mert odapisilnek a fűbe.Múltkor a kutyánk megnyalta a kezét a gyereknek és tiszta idegbeteg lett az anyuka, ment is be kezet mosatni azonnal.Hozzátenném én pórázon viszem a kutyát, a gyerekek jönnek oda hozzánk, nem is tudom kikerülni sem.Egy másik alkalommal durván rámszólt egy másik anyuka mert a gyereke jött volna oda hozzánk én meg mondtam, hogy jöjjön nyugodtan.Ez is baj volt.

A másik, hogy szabályszerűen követnek minket a szemükkel,közben susmorognak, nagyon irritáló.

#kutya #tolerancia #kisgyerekes szülők
2013. szept. 12. 12:06
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Nekem ez olyan furcsa, mi Pest egyik külső kerületében lakunk, és 7 év alatt soha senki nem nézett csúnyán ránk.

A kutyám imádja a gyerekeket, boldogan megy oda minden gyerekhez, és még soha egy szülő sem mondta, hogy ne engedjem. A házunk melletti játszótérre is minden séta után be "kell" engednem, mert látom, hogy vágyik a gyerek közé. Mindenki megsimogatja, gyerekek, szülők, és csak utána megyünk fel.

Egyébként egy nagyon jól nevelt yorkshire terrierről van szó. Egy nagytestűvel azért lehet, hogy más lenne a helyzet.

Viszont azt látom, hogy mivel a kerületünkben nagy kutyás élet van, és egyre nagyobb figyelmet és teret kapnak a kutyások, így azok is jól viszonyulnak a kutyákhoz, akik maguk nem tartanak. Szerintem Nálatok az van, hogy egymás agyát húzzák a gyerekes szülők, és belebeszélik a másikba, hogy milyen rossz és félelmetes a kutyák közelsége. Ha lenne egy olyan szülő, aki azt mondja, hogy semmi problémát nem jelent a kutya, akkor előbb-utóbb változna a véleményük.

2014. máj. 8. 08:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!