A kutyám folyamatosan köhög/öklendezik, mit tehetek?
szerintem kérd ki egy másik állatorvos tanácsát is hátha ő mást fog mondani
ha gyenge lenne a nyelőcsöve akkor szerintem már kiskora óta olyan lenne
próbáld ki, hogy puhább kajákat adsz neki, hogy úgy is fogja-e csinálni (pl tápot áztasd be neki)
Egy 7 éves havanese még egyáltalán nem öreg.
Vidd el másik dokihoz.
Ahogy írták előttem, a kutyád nem öreg! A légcsőproblémák pedig korábban szoktak jelentkezni, nem egyik pillanatról a másikra alakul ki.
Merrefelé laktok, hátha tudunk valami jó állatorvost ajánlani.
Jaja, számomra is nonszensz hogy a kutyám, aki a feltételezések szerint még ugyanannyit kell éljen mint ameddig ennyit, öreg volna :D A Keleti pályaudvartól lakom 5 percre. Elvittük az innentől számított legközelebbibe, a Szent István állatorvosi egyetemnél, tudjátok, ahol a 74-es troli közlekedik. Szóval tipp, hová vihetem?
Különben had ragadjam meg az alkalmat, hogy elmondjam, evvel a hellyel azért sem vagyok elégedett, mert amikor kullancsot találtam a kutyámban, azt mondták ezt már képtelenség kiszedni, kenjem fertőtlenítővel és majd a gennyel együtt kijön. Anyám nem hagyta annyiban, ezúttal ő vitte el, lekiabálta a fejüket és mindjárt kiszedték a kullancsot. De hát feltételeztem, ha ők állatorvosok, erre tették föl az életüket, akkor mindent megtesznek a kisállatért, nem tudtam hogy ez éppen úgy működik mint a mi egészségügyünk... Tényleg feltétlenül erőszakoskodásra van szükség a rendelőben, hogy meggyógyítsák a szerencsétlen állatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!