Miért szökik el a kutyám folyamatosan?
Nem újszerű, mondhatni tucat probléma.
Az emberek ezért nem fogadnak be utcai kutyákat, mivel "kutyából nem lesz szalonna".
Azaz, azok akik az utcáról jöttek mindig is oda fognak tartozni. Egy embernek is a fiatalkora a meghatározó, ott érik olyan behatások, amik az egész életét alakítják később.
Másrészről hiányzik neki egy erős kéz aki kellő erélyességgel és türelemmel tanítgatná. értem ezalatt, hogy tudja ki a főnök. Téged is biztos szeret csak nem vesz komolyan.
Ivartalanítatás+séta minden nap.
Ezt csak így lehet megoldani. Ha ivartalaníttatjàtok de nem viszitek sétál azért fog szökni mert tele van energiával és kiváncsi arra mi van a kapun kívül.
Ha sétálni viszitek rendszeresen és jól el is fárad akkor is fenn áll a lehetőség hogy elmegy csajozni.
Viszont ha ezeket megcsináljátok, fáradt lesz este szökdösni és a szukák sem fogják érdekelni.
Egyébként miután hazamegy hiába büntetitek meg nem fogja érteni miért kapta a büntit, vagy úgy is gondolhatja hogy azért mert hazajött.
Nekem is utcáról van kutyám. 1x fordult elő hogy elcsavargott itthonról. Szerintem is hülyeség hogy az "utca kutya" örökre az marad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!