4 hós kiskutyát vinnék buszon, de fél az autóktól, busztól és inkább nagy ívben kerüli, de 17 kiló, nem tudom felcipelni teljesen, hogy oldható meg a buszozás? :(
Az is teljesen más... Amíg a kutya pici volt nekem is az ölemben utazott, de végig nagyon ügyeltem, hogy ne koszoljon össze semmit rajtam kívül, és már pattantam is fel az ülésből, ha valaki le akart ülni. Mondjuk én amúgy is kínosan szoktam ügyelni arra, hogy semmilyen támadási felületet ne hagyjak magunkon, így is sok előítélet van a fajta ellen (amstaff). De legalább megéri a fáradozást, mert sok pozitív visszajelzést kapunk.
2013. szept. 16. 16:37
22/28 anonim válasza:
akiteki masnak gratulalj. ja es nem esobe szoktunk buszozni, meg egy ket megallot megyunk nem orakat :D nem koszos a kutya istenem...finnyasok vagytok.ez nem neveletlenseg, mindenki imadja a kis dogot, utasok is folyton simizik, akk ugylatszik veled van baj ;)
2013. szept. 16. 17:40
23/28 sippara válasza:
Peeersze, hogy Akitekivel van a baj, nem a szokásos random idióta "gazdival", akinek a póráz nélkül (vajon miért???) sétáltatott (természetesen nem behívható) kutyája felugrál a buszra, felül az ülésre, és természetesen szájkosarat sem LEHET ráadni. Picit nézzél már magadra és a kutyádra, meg egy normális, jól nevelt, íratlan szociális szabályokat a saját érdekükben is betartó kutya-gazdi párosra és GONDOLKOZZ, mert többek közt miattad szív az összes többi normális kutyás.
2013. szept. 16. 17:57
24/28 anonim válasza:
Sippara, pont ezt akartam írni. Az olyan emberek miatt néznek rossz szemmel a kutyával utazókra, mint amilyen te vagy.. Nem egyszer próbáltak meg belerúgni a kutyámba, aki csak feküdt a földön, és nem egyszer kötöttek belém amiatt, hogy egyáltalán mit keres a kutya tömegközlekedésen, járjak vele autóval, ahol nem zavar senkit.. mind a három kutyám tökéletesen tudja, hogyan viselkedünk tömegközlekedésen, szépen fekszenek a földön, és ha hosszabb időt utazunk alszanak is.
De végülis tök normális az, hogy az a kutya amelyik útközben belelép ebbe-abba, vagy belefetreng az ülésen ül..
2013. szept. 16. 18:00
25/28 Akiteki válasza:
Amilyen a gazda, olyan lesz a kutyája. Egészen jellemző, hogy lazán közölte, hogy nem hajlandó neki jegyet venni.
Vazze, én egyszer követtem el, hogy véletlenül a gyűjtőtömbben a metrón azt a jegyet lukasztottam ki a kutyának, amit előzőleg a villamos automatája már lepecsételt. Azonnal kibökték és 12 ezerbe került. Pedig az enyém még az ülésre sem mászik fel.
2013. szept. 16. 19:05
26/28 anonim válasza:
Ismerős a szitu, engem a 4 hónapos kutyával nem engedtek fel a buszra, mert még nem volt szájkosara, hiába mondtam, hogy még csak kölyök. Nincs ezzel semmi baj, ez a szabály, ő is csak a munkáját végzi, csak elég bosszantó amikor a másik édibédi kis "spancija" meg az ülésen ücsörög jegy, szájkosár póráz és minden nélkül...
2013. szept. 17. 09:02
27/28 anonim válasza:
szerintem jol csinalja, miert ne mehetnenek par kort ingyen? :D mekkora patariat csaptok itt, csak nevetek...
2013. szept. 17. 21:04
28/28 anonim válasza:
joggal csapjuk, mert az ilyenek miatt bélyegzik meg az összes kutyást és néznek ránk rossz szemmel.. ha én képes vagyok a 3 kutyámra szájkosarat rakni és kifizetni nekik fejenként a jegyet akkor más is tegye már meg és a szabályok szerint utazzon már a kutyával..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!