Kutyával buszozás?
Figyelt kérdés
4 hós kiskutyát vinnék buszon, de fél az autóktól, busztól és inkább nagy ívben kerüli, de 17 kiló, nem tudom felcipelni teljesen, hogy oldható meg a buszozás? :(
Ötleteket várok
2013. szept. 11. 21:30
11/28 anonim válasza:
Én is köszönöm a válaszokat, sokat segítettek, buszozni akarok én is. :) Szerencsére a fél éves kutyám csak 6 kiló. :D
12/28 anonim válasza:
az en spancim 16kg , de neki nem kell ketszer szolni ha busszra, trolira szallunk.....jegy nelkul, szajkosar nelkul megyunk, de a kisasszony meg ratesz egy lapattal hogy felul a szekre az ablakhoz hogy kilasson es asit :D ha latnad.....nemhogy meghuzna magat hogy ingyen utazik neeeem, feltunest is kelt meg xD ja es az allo buszra is felszall, mert o buszozni akar, multkor parom kergette, mert poraz nelkul setaltak mikor felpattant az allo buszra es rohogott az ablakbol, mondanom sem kell a buszsofor meg az emberek kacagtak :D, sot ha setalunk es meglat egy buszt menni az uttesten, o megall es nezi h most mi van nem veszi fel? :D
13/28 A kérdező kommentje:
Édes lehet :D
2013. szept. 13. 20:01
14/28 Akiteki válasza:
Jegy nélkül és szájkosár nélkül? És miért?
15/28 anonim válasza:
szájkosarat nem birja megbolondul mikor ra akarnank rakni, nem teszek rosszat a kutyamnak. jegy nelkul meg igen, miert ne??ember is ugy utazik, csoves,barna...akk mi miert ne?
16/28 Akiteki válasza:
Végülis más is lop-csal-hazudik.És még pofátlanul az ülésre is felengeded. Gratulálok!
17/28 anonim válasza:
Nem lennék ilyen büszke a neveletlen kutyámra. Kíváncsi vagyok mikor fogod ugyanitt írni, hogy a kutyám lemorog az ágyamból mit csináljak...
18/28 anonim válasza:
Akármennyire is szeretem a kutyákat, tuti ha találkoznék egy ilyennel, lerakatnám a kutyát az ülésről.. Nehogymár kutya*zaros lábával összetapicskolja az ülést és utána nekem kelljen beleülni..
19/28 Akiteki válasza:
Normális embernek eszébe nem jut ilyen.
A vonaton a whippetem fel szoktam engedni az ülésre, de szigorúan csak a saját pokrócára. Én is utálnám, ha a koszt felviszi és utána le kellene ülnöm oda.
20/28 anonim válasza:
az teljesen más, nekünk is volt, hogy amikor a legkisebb kutya még nem kapta meg minden oltását, a saját pokrócán feküdt a vonaton félig az ülésen, félig rajtam, vagy az ülésen, de nem ültetem fel a kutyákat a mellettem lévő ülésre csak úgy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!