Milyen a kapcsolat egy menhelyi kutyával?
Figyelt kérdés
Volt egy kutyám, akit kölyökkorától neveltem, tanítottam, szerettem, már verseny előtt álltunk, mikor történt egy baleset és elpusztult. nagyon szoros kapcsolatom volt vele, egyszerűen imádtam, és ő is engem. Most van két mentett kutyám, de egyikükkel sem olyan szoros a kapcsolatom, bár tény, hogy nem törődök velük olyan sokat, mint a másik kutyával. Mert-e két kutya közül egyik anyumé, Ő törődik vele, sétáltatja, stb, a másik meg már idősebb kutya, persze szánok rá időt, minden nap labdázunk, és sétálunk. most szeretnék egy kutyát örökbefogadni, a mudi mentéstől. Még odébb van, most lesz egy éves a kutya. szerintetek lehet vele olyan kapcsolatom, mint egy olyan kutyával, akit kölyök kora óta nevelek?2013. szept. 10. 15:45
1/5 anonim válasza:
Ha foglalkozol vele, biztos lehetsz benne h igen, és a kutya is nagyon szeretni fog téged.
2/5 anonim válasza:
egy évesen fogadtuk be a kutyánkat , rossz élete volt előtte nagyon, és nagyon bensőséges a kapcsolatunk, de talán a páromnak még inkább az vele :)
szóval ez csak rajtad áll, mennyire vagy nyitott, mennyit tudsz vele foglalkozni :)
3/5 anonim válasza:
amúgy én időről időre önkénteskedem egy menhelyen, és már ismernek a kutyák ott...
olyan szeretetet kapok tőlük abban a kevéske időben is ami jut rájuk hogy azt le sem tudom írni...
tehát igen, a kapcsoat rajtad múlik, minden rendben lesz!
4/5 Weknia válasza:
Nekem van egy kutyusom menhelyről! Labrador keverék 1.5évesen.hoztuk.el! Nincs hálásabb kutya a megmentett kutyaknál. Nagyon tudnak szeretni többszörösen visszaadják a szeretetet! Foglalkozz vele többet és igazi társaddá válik!
5/5 anonim válasza:
2 mentett kutyám van: egyikükkel nagyon szoros a kapcsolatom, a tekintetemből ért, a másikkal is jól megvagyok, de ő önállóbb a jelleméből adódóan (husky).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!