Kihez forduljak? A rendőrség nem tud (vagy csak nem akar) segíteni. Mit tehetnék, nagyon aggasztó a helyzet.
Teljesen korrekt módon jártatok el, le a kalappal.
Ennek ellenére mindenképpen csak felügyelettel tartanám kint a kutyámat ebben az esetben. Dobi, úgyse lehet kint télen. Napi hosszú sétával és kertben játékkal/eü-i "sétával" tökéletesen el lesz bent is.
Álkamerát raknék ki és megpróbálnám vidire venni ahogy a szomszéd átdobja a kaját...azt meg bevizsgáltatnám
Ti korrektek voltatok, ő viszont egy aljas mocsadék.
Filmezzétek le, amikor átdobálja a kaját. Menjetek át néhány kétajtós szekrénnyel, és mutassátok meg neki. Mondjátok meg, hogy megvizsgálták az átdobált kaját, igazolva van, hogy méreg van benne. Mondjátok el, hogyha a kutyának akárcsak egy szőre szála is meggörbül, tudni fogjátok, hogy ő volt. És szereltessetek fel 2 kamerát valami jól látható helyre. Lehet állkamera is.
Van pár rossz hírem.
1: a legtöbb saját kamerás felvételt a bíróság nem fogadja el bizonyítékként (én is közreműködtem már ilyen ügyben, ott a szomszéd nem is tagadta, h ő tette, mégis megúszta).
2: a face-n lévő radik vicces társaság. Röviden-tömören. Közük sincs a radikális hozzáálláshoz.
3: az állatvédőrség is csak a rendőrséghez mehet (a már említett kamerás ügy is az ő felügyeletükkel ment, mégsem lett semmi).
DE!!!!!!!!!!! ne add fel, kamerázz, fényképezz, mert ha jó bíróhoz kerül az ügy, akkor elfogadja a felvételt!
Little Red, elkeserítő amit írsz a felvételekről, és nagyon sajnálom, hogy nem sikerült a bírósággal dűlőre jutni.
Most ezerrel tanítjuk a kutyát, hogy a földről ne szedjen össze semmit, még azt se, amit mi odadobunk neki. Bár nem tudom, hogy ha nem vagyok véletlenül ott, akkor is meg tudja-e állni majd? Lehet, hogy tényleg átmegyek, aztán fejbe vágom ezt a vén szart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!