Reménytelen helyzet a 10 hetes Golden retriever kan kiskutyámnál. Mit tegyek?
Mondd, mennyi idős vagy? "reménytelen helyzet"....10 hetes kiskutyámnál.....
Mi lesz veled a későbbiekben, ha már most reménytelennek érzed a kutya nevelését? Egy kölyök nem úgy működik, hogy bekapcsolom , egyszer-kétszer megmutatok neki valamit, és onnantól tökéletes lesz. Folyamatos, kitartó nevelés kell.
Hamarosan lehet vinni kutyaóvodába. Nagyon ajánlatos volna számodra.
Nekem is harapós kölyökkutyám van, de én amilyen videókat találtam a leszoktatásról, ott mind azzal kezdték, hogy kölyök kutyát nem lehet leszoktatni a harapdálásról, úgyhogy kicsit várni kell vele.
Egyrészt természeténél fogva kíváncsi, így mint egy kisgyerek mindent a szájába vesz. Másrészt ha jön a foga viszket neki, muszáj valahogy megvakarnia.
Én inkább azt javasolnám neked ha nem akarsz pénzt/energiát ölni kutyaiskolába, kutyakiképzésbe h még most keressetek gazdát neki amíg kicsi... ebből ugyanis megjósolom h mi lesz: egy kezelhetetlen 35 kilós golden aki 1-2 éves korára ki fogja borítani az egész családot és majd akkor jön a felismerés h nektek nem való - megy a kennelbe, láncra, elajándékozásra, de lényeg h csak a nyűg lesz vele...
Gondold át h mennyire gondolod komolyan a kutyatartást, nevelést és h hajlandü vagy e rá áldozni, mert az látszik, h neked muszáj lesz mert semmi tapasztalatod, semmi eszköz a kezedben amivel kontrollálhatod és a megfelelő helyen jutalmazhatod, és ha ezek nincsenek meg, csak elrontani tudod.
Francokat nem lehet leszoktatni! Rá kell fogni a pofájára, h kicsit fájjon (nem nagyon, kicsit, jelzés értékűen), nagyon hamar befejezi!
Nem ékszer ez, h babusgatni kell állandóan!
10 hetes :)
nagyon-nagyon kölyök még.
a száján keresztül ismerkedik meg a világgal! ez a dolga !
most még!
türelem, nyugalom,és határozott NEM :)
ennyi most elég!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!