Labrador retriever jó jelző kutyának? A gyerek tud vele szaladgálni úgy, hogy a kutya ne menjen elé és a gyerek ne boruljon fel? Kijön a többi kutyával ha azonos neműek? Jól tűri a kiképzést versenyekre (12 éves gyerek tanítsa)?
"A gyerek tud vele szaladgálni úgy, hogy a kutya ne menjen elé és a gyerek ne boruljon fel?"
Tud, ha megtanítjátok rá.
"Jól tűri a kiképzést"
Ha tűrni kell, akkor az már régen rossz. Szeret tanulni, szeret dolgozni, ha jól tanítják és elég motivált.
"A gyerkőcnek sok tapasztalata van"
Nincs. Nem élt annyit, hogy lehessen neki.
"De ha más tanítsa ránk is fog hallgatni? "
Annak nincs sok köze a tanításhoz. Ha van tekintélyed, és a kutya tudja, hogy neked is dolgozni kell, mert megmutattad neki, akkor nem lesz gáz.
A Labrador nagyon szereti a gyerekeket és szerintem egy 12 éves gyerek már könnyedén tudhatja tanítgatni. Mondjuk a miénk kiskorában elég rossz volt (felugrált a vendékekre), de ahogy egyre nagyobb lesz a Labi kezd lenyugodni. A mi kutyusunk már 3 éves és valami tünemény. Nagyon nyugodt, komolyan mondom ha 2 kisgyereket leültetnénk mellé és azok elkezdenék őt gyömöszölni meg a fülét huzogatni ugyanolyan nyugodtan ott ülne, mint azelőtt. Szerintem jobb ha kint van az állandó helye, ha nem akarod hogy minden tiszta kutyaszőr legyen. :)
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!