Minél jobban szeretem a kutyám, annál jobban véd engem. Más is így veszi észre?
Ezen igen jól szórakoztam. Már megérte bekapcsolni ma a gépet.
Az egész történet olyan volt, mintha a Hófehérke mostohájával találkoznék: "Tükröm-tükröm, mondd meg nékem, ki a legszebb a világon. Hogy nem én vagyok, hanem a Hófehérke? A k..vaanyját neki! Azonnal lője le a vadász, vágja ki a szívét, egyen mérgezett almát és csináljanak lókolbászt a királyfi fehér lovából, a tükröt pedig törjék ripityára, de akkor is én vagyok a legszebb"
Atya ég vírust kapott a gépem olvasás közben.
Szerencsére letisztítottam.
Azt írod, hogy a kutyád 9 éves. Akkor eléggé sok időnek kellett eltelnie ahhoz,hogy felfedezd azt hogy a kutyád képes lenne megvédeni téged.
Mellesleg minden kutya ezt tette volna éjnek idején ha idegenek megállnak a kapu előtt. Megfigyelhető sok kutyánál, hogy az este beálltával éberebbek és harciasabbak mint nappal. Főképp a kertben tartott kutyák.
Attól, hogy minél jobban szereted annál jobban nem fog védeni. Egyszerűen csak védeni fog akkor, ha azt ő is úgy érzi, mivel erre külön képzést nem kapott.
Nem hinném, hogy kiszámíthatatlan lenne, ugyanis ez az eset csak a kilencedik évében történt meg. "egyszer"?
Nem tudom, miért kell azért lepontozni, mert azt írtam hogy jól szórakoztam és sokat tanultam. Nem vittem át az értelmet.
Melyik tábor értett félre vajon? :D
Fejlemények, akik éjjel álltak a kapu előtt, úgy tűnik jogosan őrjöngte le a kutyám, tegnap előtt 4 helyre törtek be az éjszaka...
Ennyit erről.
lehet, jó kutyakiképzők vannak itt, de hogy emberileg kb annyit is érnek, az is biztos...
Aki meg idejárt szórakozni, üzenem neki, az anyukájával, piros bugyiban, hátulról, jó sokszor.
"este valakik álltak a kapunk előtt" <===> "éjjel álltak a kapu előtt"
Tudod kivel szórakozz! Ha meg nem tudsz magyarul értelmesen fogalmazni, akkor ne csodálkozz, ha nem megfelelő válaszokat kapsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!