Minél jobban szeretem a kutyám, annál jobban véd engem. Más is így veszi észre?
Nincs idegezetem végigolvasni mindent, de feltennék pár rövid kérdést:
Megtámadott valaki? Betört valaki? Nem? Akkor mitől védene meg a kutya? Védeni csak azt lehet, akit támadnak. A kapu előtt állás nem támadás, az állatorvosi vizsgálat nem támadás, pláne nem ellened. Gondold át ezt a dolgot.
Amúgy az egész vita félreértésekből született.
A kérdező nem azt írta, hogy ő is kint állta kapuja előtt, hanem, hogy éjfél körül kint álltak a kapujában. Amit persze egyetlen területét védő kutya nem fog szó nélkül hagyni.
Viszont a kérdező az orvosos sztorit teljesen félreérthetően írta le. Pontosabban össze-vissza, ami szintén félreértéseket szűrt. Viszont ha a doki tényleg fél, akkor az elég gáz. Ha a nagytestű kutyáktól, akkor azért, viszont ha csak a te kutyádtól és azért mert tényleg kiszámíthatatlanul viselkedik más ember közelében, akkor meg azért.
Viszont én továbbra is azt mondom, amit az 56. válaszomban, hogy ez helytelen megállapítás a "minél jobban szeretem, annál jobban véd meg".
Az kimaradt, hogy akkor gáz, ha te ott vagy és akkor viselkedik kiszámíthatatlanul más emberrel.
További szép napot mindenkinek! :)
Tehát gyakorlatilag a kutya dönt arról,hogy szerinte ki akarja bántani a gazdáját és ki nem.
Ez itt a fő gond.
Kedves utolsó, köszönjük szépen az üdítő végszót. :D
Nincs idegzetem hozzászólni a témához, mivel végigolvastam az összes bejegyzést és kifeküdtem. Köszönöm mindenkinek, rengeteget tanultam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!