Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Minél jobban szeretem a...

Minél jobban szeretem a kutyám, annál jobban véd engem. Más is így veszi észre?

Figyelt kérdés
Van egy elég nagytestű kutyulim, kb 50 kiló, alapesetben nagyon jámbor, aranyos, kedves, de tegnap este valakik álltak a kapunk előtt, és ki akart menni a kutya, és hatalmas őrjöngéssel vetette rá magát a kerítésre...hát ilyennek még sosem láttam, de az állatorvos is fél tőle, azt mondja, kiszámíthatatlan, nem meri beadni neki az injekciót. Én bármit megtehetek vele, mindenre csak a farkát csóválja, meg megnyal.

2013. szept. 3. 08:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/81 A kérdező kommentje:
azt hiszem rekord hozzászólást sikerült elérni ennél a kérdésnél, köszönöm mindenkinek a közreműködést, további szép napot mindenkinek, lelkes kutyanevelést, és felhőtlen, boldog párkapcsolatot, gyereknevelést, sok megértő mosolyt.(na ezeket nehezen tudom feltételezni...)
2013. szept. 3. 11:15
 62/81 anonim ***** válasza:
80%
Volt mar tobb is.. sajnos ebben sem te vagy a legjobb... es hidd el amiket felsoroltal sokunknal meg lesz... neked kicsit tobb turelmet, pontosabb fogalmazast es keves3bb ertelmetlen vedekezest..
2013. szept. 3. 11:41
 63/81 anonim ***** válasza:
85%
Imádom a kutyámat, ő is engem. De a kutyám tetteiért én vagyok a felelős, tehát én mondom meg neki, hogy mit tehet, mikor ugathat, mikor maradjon nyugton. Ha már az állatorvos is fél tőle, akkor itt nem a kutyád szeretetéről van szó, hanem arról, hogy nagyon elrontottad a nevelését.
2013. szept. 3. 12:42
 64/81 anonim ***** válasza:
85%

Nincs idegezetem végigolvasni mindent, de feltennék pár rövid kérdést:

Megtámadott valaki? Betört valaki? Nem? Akkor mitől védene meg a kutya? Védeni csak azt lehet, akit támadnak. A kapu előtt állás nem támadás, az állatorvosi vizsgálat nem támadás, pláne nem ellened. Gondold át ezt a dolgot.

2013. szept. 3. 13:20
 65/81 anonim ***** válasza:
78%

Amúgy az egész vita félreértésekből született.

A kérdező nem azt írta, hogy ő is kint állta kapuja előtt, hanem, hogy éjfél körül kint álltak a kapujában. Amit persze egyetlen területét védő kutya nem fog szó nélkül hagyni.

Viszont a kérdező az orvosos sztorit teljesen félreérthetően írta le. Pontosabban össze-vissza, ami szintén félreértéseket szűrt. Viszont ha a doki tényleg fél, akkor az elég gáz. Ha a nagytestű kutyáktól, akkor azért, viszont ha csak a te kutyádtól és azért mert tényleg kiszámíthatatlanul viselkedik más ember közelében, akkor meg azért.

Viszont én továbbra is azt mondom, amit az 56. válaszomban, hogy ez helytelen megállapítás a "minél jobban szeretem, annál jobban véd meg".

2013. szept. 3. 14:02
 66/81 anonim ***** válasza:
82%

Az kimaradt, hogy akkor gáz, ha te ott vagy és akkor viselkedik kiszámíthatatlanul más emberrel.

További szép napot mindenkinek! :)

[link]

2013. szept. 3. 14:06
 67/81 anonim ***** válasza:
89%

Tehát gyakorlatilag a kutya dönt arról,hogy szerinte ki akarja bántani a gazdáját és ki nem.

Ez itt a fő gond.

2013. szept. 3. 16:14
 68/81 anonim ***** válasza:
52%

Kedves utolsó, köszönjük szépen az üdítő végszót. :D

Nincs idegzetem hozzászólni a témához, mivel végigolvastam az összes bejegyzést és kifeküdtem. Köszönöm mindenkinek, rengeteget tanultam!

2013. szept. 3. 16:20
 69/81 anonim ***** válasza:
67%
Illetve korrigálok: utolsó előtti. :D
2013. szept. 3. 16:21
 70/81 anonim válasza:
39%
Milyen jót nevettem ezeken a kommenteken Köszönöm :D
2013. szept. 3. 19:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!