Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha a kölyökkutyámmal alszom,...

Ha a kölyökkutyámmal alszom, az miért baj?

Figyelt kérdés

Sokan húzzák a szájukat,mikor kiderül,hogy a 10 hetes tacskómmal alszom.De nélkülem nem alszik el,nyüszít egész éjjel,én meg nem fogok a földön aludni.Csak hogy mások ne akadjanak ki ezen.

Tiszta,ápolt akkor miért ne aludhatna az ágyamban?

2013. szept. 2. 20:08
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
0%
Eleg undorito h maris ostobazol masokat, meg pocskondiazol azert mert nem mindenki ugy gondolkodik mint te!... glom nem volt gyerekszobad....
2013. szept. 2. 20:32
 12/28 A kérdező kommentje:

Kedves pocskondiázó,remélem te sem akarsz "szaporodni" !Ilyen jellemtelen lelki világgal kérlek ne tedd!Ugyan is senkit sem sértegettem!

Falkavezér én vagyok,ezt el is fogadja!Egyszer sem mordult még rám,és tudja is,hogy nem szabad!Sőt idegenekre sem morog,mert nem engedem neki!Lehet ezzel elrontom,de ne legyen egy habzószájú lény ha jön valaki!

2013. szept. 2. 20:36
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Azért ne kényeztesd el, mert azzal neki ártasz. A kutya nem gyerek.
2013. szept. 2. 20:37
 14/28 anonim ***** válasza:
64%
Azért egy 10 hetes kutyával nem túl nehéz elfogadtatni, hogy ki az úr a háznál... Várjuk ki, hogy ivarérett legyen a drága, akkor majd neked kell megenned a levest, amit főztél. Értsd: Amíg kiskutyánál működik, hogy rápisszensz, és minden foglalatosságával felhagy, de ha majd mondjuk 5 évesen be akar menni az ágyba, te meg nem engeded, na akkor lehet lesz egy-két dominancia harcotok.
2013. szept. 2. 20:40
 15/28 anonim ***** válasza:
Ha jól neveli akkor nem lessz semmi gond 5éves korában sem .Nem azon múlik hogy az ágyba fekszik vagy sem.
2013. szept. 2. 20:43
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell ahhoz öt évig várni, öt-hat hónaposan már ki fog nyílni a csipája. Láttam én már komoly viselkedési problémás öthónapost, halálosan komolyan morgott a csontjáért, szanaszét rágta a gazdáit, szétkakálta a lakást, ha egyedül hagyták... Semmit nem tettek vele, csak gyerekként kezelték. Nem is javult meg teljesen sajnos, mármint a gazdáinak már nincs vele problémájuk, csak szerencsétlen kutya egy olyan stresszgombóc, hogy rossz nézni, hiába mondom nekik, hogy nem jó ez így.
2013. szept. 2. 20:49
 17/28 A kérdező kommentje:
Dán dogom sem harapott belém soha!Egyszer sem morgott rám míg élt!Pedig ő aztán el volt kényeztetve.Igaz ő nem aludt mellettem,mert egy 80 kg-ós kutyával aludni furcsa lenne.Ő a kanapén aludt.Pórázon nem rángatott,sétálásoknál se volt gond.Sőt soha nem harapott meg senkit.Lehet még se értek a kutya neveléshez?Kezdem magam szőkének érezni :(
2013. szept. 2. 20:50
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Itt senki nem mondja, hogy nem értessz a kutyákhoz. Feltettél egy kérdést, mi elmondtuk miért baj. Azzal ne gyere, hogy a másik kutya jó volt, ez is az lesz. Nekem már 8 saját kutyám volt, de legalább 10nek már ideiglenes befogadója is voltam, és ami az egyik kutyának megfelelő volt, a másiknak nem. Mindegyik "személyre szabott" idomítást, rehabilitálást kapott. Amúgy nagyon sok ember jön itt ezzel, volt már x kutyám, biztos értek a kutyatartáshoz, pedig a legtöbb esetben csak arról volt szó, hogy a kutya igen alkalmazkodóképes állat, és tolerálja a gazdáik hülyeségeit, anélkül, hogy megpróbálná ledominálni. De arra nem alapozhatsz, hogyha az előző jó volt, ez a kutya is az lesz, mellesleg a tacskó megsúgom neked sokkal makacsabb tud lenni, mint a dogok, és azt is megsúgom, talán kutyaként kéne kezelni, annak ellenére, hogy sok embernél beválik a halálra kényeztetés, de mint mondtam, az nem a gazdák érdeme...
2013. szept. 2. 21:00
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Értem, szóval volt egy darab kutyád, amelyik mindenféle tudatos nevelés nélkül is normális lett, és mindjárt jobban tudsz mindent, mint mindenki más ezen a földön. Csak tudnám, hogy akkor mi az anyámért jössz ide kérdezősködni, ha neked az egy német (nem dán, mert olyan nincs) dogod tükrözte a világ összes kutyájának a viselkedését, úgyhogy minden tudsz.
2013. szept. 2. 21:03
 20/28 A kérdező kommentje:

Na ácsi!Napi nagyon sok órát foglalkozom vele!Tanulunk,játszunk,sétálunk.Nem csak van mint a fa az erdőben!

S tudom,hogy nem minden kutya egyforma!Kaptam én már olyan kutyát is,hogy más azt mondta inkább altassák el mert kezelhetetlen!Érdekes módon nálam nem volt kezelhetetlen!Elején nehéz volt vele tény!Pár hét után meg egy kis angyal lett!A régi gazdája nem ismert rá!Minden csak akarat,és nevelés kérdése!Minden kutyát meg lehet nevelni,csak éreztetni kell vele,hogy ki az úr a háznál,és mit tehet és mit nem!Van egy bizonyos határ.

S azért tettem fel a kérdést mert a barátaim ki vannak akadva azon,hogy velem alszik a kis tacsim.

2013. szept. 2. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!