Ha a kölyökkutyámmal alszom, az miért baj?
Sokan húzzák a szájukat,mikor kiderül,hogy a 10 hetes tacskómmal alszom.De nélkülem nem alszik el,nyüszít egész éjjel,én meg nem fogok a földön aludni.Csak hogy mások ne akadjanak ki ezen.
Tiszta,ápolt akkor miért ne aludhatna az ágyamban?
A falkában a vezér kiváltsága a legkényelmesebb helyeket elfoglalni. Házikedvenc ide vagy oda, a csivava és a német dog is ugyanolyan rendszer alapján gondolkodik, mint a farkasok.
Tehát ettől lehet olyan sanda gyanúja, hogy vezérnek született. Ha majd nagykorában vicsorogva, morogva űz el téged az ágytól, akkor majd érted, miről beszélek.
Másik dolog, hogy kölyköknél alapszabály, hogyha éjjel vinnyog, NE csináljunk semmit. Később megszokja, hogy egyet nyüszít, és a gazdi máris tejben-vajban füröszti. Nyugodtan zárd be éjszakára egy másik szobába, nem fogják elrabolni az árnyékmumusok.
Harmadik ok: Elég kellemes dolog lehet nyáron egy vedlő, lihegő kutyával durmolni...
Miért ne kényeztethetném a kutyámat kedves első?Elvégre ő is olyan mint egy kisgyerek,még néha rosszabb is,mivel kis csalafinta! :)
Nincs rá hagyva minden,ismeri a szabályokat mit lehet és mit nem!Sőt már minden rezdülést ismerem,azt is tudom mikor min töri a fejét!
Eleinte én is féltem,hogy rá fekszem,főleg mikor az oldalamnál aludt.De hál istennek elég nagy az ágy kettőnknek!
Én a 3 hónapos kiskutyámmal alszok ő is tiszta ápolt stb...
És még sok ismerősöm alszik a kutyájával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!