Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha a kölyökkutyámmal alszom,...

Ha a kölyökkutyámmal alszom, az miért baj?

Figyelt kérdés

Sokan húzzák a szájukat,mikor kiderül,hogy a 10 hetes tacskómmal alszom.De nélkülem nem alszik el,nyüszít egész éjjel,én meg nem fogok a földön aludni.Csak hogy mások ne akadjanak ki ezen.

Tiszta,ápolt akkor miért ne aludhatna az ágyamban?

2013. szept. 2. 20:08
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
86%
Aludhatna az ágyadban, ha akkor engednéd fel, amikor éppen nem nyüszít. Így azt csinálod, hogy kiszolgálod az igényeit, már most úgy ugrálsz, ahogy ő fütyül, ami nem éppen a legjobb kezdés, merthogy neki vezetőre van szüksége, nem szolgára. Inkább rakd le az ágy mellé, és bírd ki, amíg abbahagyja a nyüsíztést, mert ha most rászoktatod, hogy sírással bármit elérhet, akkor ez csak rosszabb lesz később.
2013. szept. 2. 20:12
 2/28 anonim ***** válasza:
12%
Hat nemtudom, de nekem olyan a kutyusom mint a gyerekem. A gyerekemet is az agyamba engednem,ilyen helyzetben. Raadasul kiszolgalom az igenyeit, es?! nem juhokat terelni tartom, hanem csaladi kedvenc! Esetleg amilyen pici, attol paraznek h rafekszem veletlenul! :D
2013. szept. 2. 20:20
 3/28 anonim ***** válasza:
83%
Éppen aludhat,ha neked is jó,de ha nem ez a hosszútávon a terved,jobb ha most megszokja,hogy külön,mondjuk a kosarában az ágy mellett aludjon.Hamar megszokja,csak neked kell néhány napig a nyüszit kibírnod.
2013. szept. 2. 20:23
 4/28 anonim ***** válasza:
76%

A falkában a vezér kiváltsága a legkényelmesebb helyeket elfoglalni. Házikedvenc ide vagy oda, a csivava és a német dog is ugyanolyan rendszer alapján gondolkodik, mint a farkasok.

Tehát ettől lehet olyan sanda gyanúja, hogy vezérnek született. Ha majd nagykorában vicsorogva, morogva űz el téged az ágytól, akkor majd érted, miről beszélek.

Másik dolog, hogy kölyköknél alapszabály, hogyha éjjel vinnyog, NE csináljunk semmit. Később megszokja, hogy egyet nyüszít, és a gazdi máris tejben-vajban füröszti. Nyugodtan zárd be éjszakára egy másik szobába, nem fogják elrabolni az árnyékmumusok.

Harmadik ok: Elég kellemes dolog lehet nyáron egy vedlő, lihegő kutyával durmolni...

2013. szept. 2. 20:25
 5/28 A kérdező kommentje:

Miért ne kényeztethetném a kutyámat kedves első?Elvégre ő is olyan mint egy kisgyerek,még néha rosszabb is,mivel kis csalafinta! :)

Nincs rá hagyva minden,ismeri a szabályokat mit lehet és mit nem!Sőt már minden rezdülést ismerem,azt is tudom mikor min töri a fejét!

Eleinte én is féltem,hogy rá fekszem,főleg mikor az oldalamnál aludt.De hál istennek elég nagy az ágy kettőnknek!

2013. szept. 2. 20:25
 6/28 anonim ***** válasza:
85%
Itt nem azzal van a baj, hogy az ágyban alszik. Mindenkinek szíve joga ágyban altatni a kutyáját, ha arra támad gusztusa. Az a gond, hogy rászokatod, hogy sírással bármit elérhet, ha felnő, a fejedre fog nőni. A legtöbb problémás kutya így kezdi, nem ártana elolvasni néhány falkavezérséggel kapcsolatos könyvet, vagy nevelési könyvet, nem véletlenül tiltja ezt az összes létező kutyás irodalom...
2013. szept. 2. 20:26
 7/28 anonim ***** válasza:
45%
Kérdező, borzasztóan ostoba vagy, remélem szaporodni nem akarsz.
2013. szept. 2. 20:28
 8/28 anonim ***** válasza:
0%
Az én kutyám első naptól kezdve a helyén feküdt az ágy melett volt neki egy kutya fekhely. Néha feljött az ágyba de aztán leis ment merta csendes nyugott helyet keresi , inkább a kanapé alá szeret befeküdni. Ha szeret meletted feküdni úgyis felmegy ( én soha nem zavarom el )én úgy szeretem mintha gyerekem lenne. Ha neked jó hogy ott fekszik akkor nyugottan hagyd , nekem bárki bármit mondhat nem változtat a dolgon.
2013. szept. 2. 20:29
 9/28 anonim ***** válasza:
0%
Erdekes!!!! A kutyam mar 10 eves, es a legtunemenyesebb leny a foldon! Vicsorgas?! pffff elobb halna meg ertem mintsem h ram mozduljon!!!!De okos enged.....
2013. szept. 2. 20:29
 10/28 anonim ***** válasza:

Én a 3 hónapos kiskutyámmal alszok ő is tiszta ápolt stb...

És még sok ismerősöm alszik a kutyájával.

2013. szept. 2. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!