Hogy tudják így elvadítani a kutyákat?
Gabica! Ennyi marhaságot rég olvastam. Én tudok jópár "tippet", de nem fogom őket se itt, se privátba, se máshol leírni, mert eszemben sincs ötleteket adni senkinek sem.
És mielőtt jönne az h én ugyan honnan értek hozzá: most is van itt (nem konkrétan nálam) verpeléti kutya, és nap mint nap ilyen sz@r emberek miatt van kismillió feladatom.
annyira azért nem marhaság, van, aki így csinálja. Van ezekről nem egy dokumentumfilm, ahol rejtett kamerával felvettek dolgokat, és ott azért ájult el pit a futtatásoktól, mert olyan gyorsra volt állítva a futópad, hogy a kutya kimerült...
Az meg, hogy kismacskát meg kiskutyát használnak fel, hát, a módszerek eltérhetnek. De a lényeg minden "kiképzőnél" ugyanaz sajnos.
Láttad te ezt a dokumentumfilmet vagy csak hallottál valakiről aki mesélt ilyet?
Egyébiránt a futópadtól nem fog elvadulnia kutya, a kismacskák megöletése meg nem a viadalos kutyáknál divat, hanem a kotorékebeknél, mert nekik valóban az a feladatuk, hogy minél gyorsabban és hatékonyabban öljenek.
A viadalos kutyáknál a látványos az, ahogy harcolnak, tehát harcra készítik fel őket és nem ölésre. Ahogy a boxolók, egyéb küzdősportolók se úgy készülnek fel meccsre hogy kocsmában veregetik le a részegeket vagy óvodásokat gyepálnának a játszótéren, úgy a viadalosok se fognak kölyköket legyilkoltatni azért hogy eddzék a kutyákat, arra vannak más módszerek, amiket nem fejtek ki.
Ja, a kérdésre a válasz: egy már generációk óta harcra szelektált kutyát sehogy sem kell indítgati, elindul az magától is, ha beérik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!