Hogy tudják így elvadítani a kutyákat?
szia!
Ez összetett folyamat. Először is trenírozzák őket keményen, hogy edzettek legyenek. Nem tiltják a verekedést, és előbb utóbb a futógépre vagy más helyre kóbor kutyát kötnek a pit elé. Az a cél, azt kell elérni. Néha oda is adják, hogy a pit szét tudja tépni. Azon kívül drogokat adnak nekik, és viadal előtt elvonják tőlük, és ettől behülyülnek a kutyák.
A járatóra is macskakölyköt vagy kutyakölyköt kötnek, az után megy a kutya órákon keresztül. Meg a tenyésztésnek is ez a célja köztük, hogy támadjanak.
GAbica!
Remélem, hogy az általad felsorolt dolgok csupán csak amolyan "urban legend" szinten forognak.
Köszi a sok választ!
Szerintem a legjobb választ Gabica27 adta. köszi!!
Egyébként a pitbullok között a legtöbb fajta egyáltalán nem agresszív. Csak mert írtak valami hasonlót előttem.
Jobb helyeken úgy megy mint ahogy az előző írta. Falun, vagy kisvárosokban pedig általában a kisebbségiek által lakott részeken vannak ilyen dolgok. Ott annyit csinálnak, hogy összeszednek kóbor kutyákat, a "kiképző" valami tákolt "páncélban" üti veri rúgja őket, hogy minél jobban feldühödjenek. Ezt ott nagyon tudják, hogy hogy kell dühíteni. Ez megy hónapokon, éveken keresztül. Régen még naposime-mal is etették őket, hogy izmosodjanak, csak azt már nem gyártják. A fajtát nem igen nézik, van itt roti, labrador, német juhász, minden.
A lehető legnagyobb suttyóságos módszereket kell elképzelni. Tudom, mert régebben itt felénk is volt kutyaviadal.
Nem, ez konkrétan így megy. Sőt, még rosszabbul. Van, hogy addig futtatják a futószalagon, amíg összeesik a kutya...
Sokat tájékozódtam a témában, de ezt más is megteheti.
Ajánlom a Fehér kutya című filmet!
beszélgettem már olyan emberrel, aki anno, a kezdet kezdetén (mikor még nem volt tiltott) benne volt a pites game világban. a mai napig tartja a kapcsolatot ezzel a körrel, tehát a tőle származó információkat hitelesnek tekintem. arról nem is beszélve, hogy amit mondott, logikailag is helytálló.
az itt összehordott válaszok csak ilyen urban legend-ekre alapoznak... a game pitezés lényege a "gameness". ez az a tulajdonság, amire ezt a fajtát (APBT) tenyésztették. nem nevelték rá a kutyákat, hanem így tenyésztették... ezeket a kutyákat már kölyökként el kellett választani egymástól, mert sokszor már az alomban elkezdték verni egymást. nem kellett külön rágyúrni arra, hogy utálják a többi kutyát, mert a célirányos szelekció végett eleve erősen kutyáztak. szó sincs éheztetésről meg hasonló ökörségekről... nem mondom, hogy nincs ilyen, mert az eszetlen sufni-fighter rajc*gókból kinézek én mindent, de aki nem sajnálta a pénzt igazi game pitre, annak nem kellett trükköznie a kutya indításával, mert ment magától. edzenie, azt kellett, de nem kínzással... ha valakit érdekelnek a miértek, akkor azt is kifejtem.
akit érdekel az igazság ebben a témában, az keressen rá angolul a "gameness" "cajun rules" kifejezésekre és művelje magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!