Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy tudják így elvadítani a...

Hogy tudják így elvadítani a kutyákat?

Figyelt kérdés
Akik a kutyaviadallal foglalkoznak, mert sajnos vannak ilyenek hogy tudják úgy elvadítani a kutyát hogy az neki essen egy másiknak? Valami olyanról már halottam hogy a harci kutyáknak van valamilyen futópadjuk amihez a nyakörvénél fogva kötik oda. Tehát ezt hogy tudják elérni a kutyánál.?

2013. aug. 30. 12:10
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
75%
Már elég rég óta lehet tenyészteni őket megint.. :D és csak a pitet nem lehetett a többi bulltipusú soha nem volt tiltva.
2013. aug. 30. 13:22
 12/25 anonim ***** válasza:
4%

szia!

Ez összetett folyamat. Először is trenírozzák őket keményen, hogy edzettek legyenek. Nem tiltják a verekedést, és előbb utóbb a futógépre vagy más helyre kóbor kutyát kötnek a pit elé. Az a cél, azt kell elérni. Néha oda is adják, hogy a pit szét tudja tépni. Azon kívül drogokat adnak nekik, és viadal előtt elvonják tőlük, és ettől behülyülnek a kutyák.

A járatóra is macskakölyköt vagy kutyakölyköt kötnek, az után megy a kutya órákon keresztül. Meg a tenyésztésnek is ez a célja köztük, hogy támadjanak.

2013. aug. 30. 13:24
 13/25 anonim ***** válasza:
Oké, de egy laikus nem igazán tudja őke megkülönböztetni, aki pedig valamicskét konyít a fajtához az is mellényúl időnként.
2013. aug. 30. 13:25
 14/25 anonim ***** válasza:

GAbica!

Remélem, hogy az általad felsorolt dolgok csupán csak amolyan "urban legend" szinten forognak.

2013. aug. 30. 13:26
 15/25 A kérdező kommentje:

Köszi a sok választ!

Szerintem a legjobb választ Gabica27 adta. köszi!!

2013. aug. 30. 13:48
 16/25 Sowilo ***** válasza:

Egyébként a pitbullok között a legtöbb fajta egyáltalán nem agresszív. Csak mert írtak valami hasonlót előttem.

Jobb helyeken úgy megy mint ahogy az előző írta. Falun, vagy kisvárosokban pedig általában a kisebbségiek által lakott részeken vannak ilyen dolgok. Ott annyit csinálnak, hogy összeszednek kóbor kutyákat, a "kiképző" valami tákolt "páncélban" üti veri rúgja őket, hogy minél jobban feldühödjenek. Ezt ott nagyon tudják, hogy hogy kell dühíteni. Ez megy hónapokon, éveken keresztül. Régen még naposime-mal is etették őket, hogy izmosodjanak, csak azt már nem gyártják. A fajtát nem igen nézik, van itt roti, labrador, német juhász, minden.

A lehető legnagyobb suttyóságos módszereket kell elképzelni. Tudom, mert régebben itt felénk is volt kutyaviadal.

2013. aug. 30. 14:54
 17/25 Sowilo ***** válasza:
Én nem vettem bennük részt, mielőtt félreérti valaki. Csak ugye a konditeremben és a kocsmában sokmindent lehet hallani, olyanoktól, akikből nem nézed ki, hogy hazudjanak.
2013. aug. 30. 14:57
 18/25 anonim ***** válasza:

Nem, ez konkrétan így megy. Sőt, még rosszabbul. Van, hogy addig futtatják a futószalagon, amíg összeesik a kutya...

Sokat tájékozódtam a témában, de ezt más is megteheti.

Ajánlom a Fehér kutya című filmet!

2013. aug. 30. 16:37
 19/25 anonim ***** válasza:

beszélgettem már olyan emberrel, aki anno, a kezdet kezdetén (mikor még nem volt tiltott) benne volt a pites game világban. a mai napig tartja a kapcsolatot ezzel a körrel, tehát a tőle származó információkat hitelesnek tekintem. arról nem is beszélve, hogy amit mondott, logikailag is helytálló.

az itt összehordott válaszok csak ilyen urban legend-ekre alapoznak... a game pitezés lényege a "gameness". ez az a tulajdonság, amire ezt a fajtát (APBT) tenyésztették. nem nevelték rá a kutyákat, hanem így tenyésztették... ezeket a kutyákat már kölyökként el kellett választani egymástól, mert sokszor már az alomban elkezdték verni egymást. nem kellett külön rágyúrni arra, hogy utálják a többi kutyát, mert a célirányos szelekció végett eleve erősen kutyáztak. szó sincs éheztetésről meg hasonló ökörségekről... nem mondom, hogy nincs ilyen, mert az eszetlen sufni-fighter rajc*gókból kinézek én mindent, de aki nem sajnálta a pénzt igazi game pitre, annak nem kellett trükköznie a kutya indításával, mert ment magától. edzenie, azt kellett, de nem kínzással... ha valakit érdekelnek a miértek, akkor azt is kifejtem.

akit érdekel az igazság ebben a témában, az keressen rá angolul a "gameness" "cajun rules" kifejezésekre és művelje magát.

2013. aug. 30. 16:53
 20/25 Sowilo ***** válasza:
Az én infóim egy rendőrtől származnak. Itt nem volt semmiféle kitenyésztett fajta, meg hasonlók, volt egy eset például, hogy valami lopott yorkshire terriert szedettek szét német juhásszal, meg hasonlók.
2013. aug. 30. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!