Van olyan szórakozási lehetőség, amelyre kutyákat is nyugodtan lehet vinni?
Például kirándulás egy várnál, vadasparknál, tehát nem konkrétan sétálni szeretnék vele, hanem vinném magammal ide-oda.
Ilyen szabadtéri helyekre.
Vannak ilyen helyek? illetve mit ajánlanátok?
Mely várakba szokták beengedni?
A helyszín az lehet Pest környéke, illetve azt körülvevő megyék. De akár szép túra útvonalak is érdekelnének.
Túra útvonal lehet bármi, oda mehetnek a kutyák.
Én örömmel tapasztaltam, hogy a pesti romkocsmák nagy részébe is be lehet menni kutyával:)
Ami még idén nyáron kutyás szórakozás volt, az a veresegyházi medvepark, illetve Délegyházán a Tavirózsa kemping, ott hatalmasat pancsoltunk a kutyámmal:)
Ezen az oldalon nézz szét nyugodtan :)
Vadasparkba macerás lehet bevinni magánba esetleg beengedik de a kutya se és az állatok se élveznék annyira.
Vár-ból 1-2 van ahova hallottam már hogy bemehetnek de nem jellemző(és nem emlékszem melyikek voltak ezek)
Amúgy manapság ha nem shoppingolni akarsz a kutyával vagy moziba menni akkor elég sok helyre magaddal viheted.
Mi augusztus 20-án kint voltunk a Margitszigeten egy fél napot. Megnéztük a kisállat kertet, a halas tavat, a nagy szökőkutat ami délután hatkor zenélt is. Megnéztünk egy kápolnát, a kutyát oda is beengedték.
Tavaly voltunk a skanzenben is, szintén kutyával. Tavalyelőtt kivittem az aug 20-i tűzijátékra.
Rengeteg helyre el lehet menni kutyával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!