A mozzillás kezdenceimet át tudom vinni valahogyan a google chrome-ba? Vagy a google chrome-ba nincs ilyen lehetőség?
Figyelt kérdés
Eddig Mozzila-t használtam, de szeretnék áttérni a Google chrome-re, mert barátom gépén olyan van és megtetszett2011. máj. 5. 19:11
1/3 czibles válasza:
exportálod a könyv jelzőidet a firefoxból, majd a chrome-ban importálod.
menükben nézzél szét, könyvjelzők rendezése vagy valami hasonló menüpontot keress. most így fejből nem tudom megmondani neked.
2/3 anonim válasza:
Csavarkulcs alatt, Beállítások, Személyes dolgok, Böngészési adatok, Adatok importálása egy másik böngészőből.
3/3 anonim válasza:
Kezdőlapnak ez a legjobb: Csavarkulcs alatt, Beállítások, Kezdőoldal: www.google.hu/firefox.
Kezdőoldal és kereső egyben.
Vannak hozzá Kiegészítők is. Eszközök, Bővítmények. Van reklámblokkoló, NoScript, amit csak akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!