Az amerikai staffordshire terrier milyen személyiségű?
Nagyon Család és Embercentrikus Kutya.Nekem van egy 1,5 éves Kan Kutyám.... El nem hinné az ember h., milyen.... Nagyon be tud lopózni az ember szívébe meg a házába.... Az enyém ha, kint van az udvaron és be akar jönni könnyedén használja a kilincset!!!!!!!! Gyerekekkel szemben is jól viselkedik, legalábbis az enyém, de, mint minden kutyánál, jobb az elővigyázatosság, ha, gyerek van a közelébe........ De, sokszor nem bír magával és széjjelszed valamit az udvaron (flakon stb.,).......
Én nagyot csalódtam a Staffordshire Terrierekben, de, POZITÍVAN!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D
Nekünk is van,már elég öreg szegényke,de semmi gond nem volt vele-ezalatt értem az agressziót,emberre támadást!
De sétáltatni ne egyedül vidd és szájkosárban,mert ereje az van :O) és szeret más kutyikkal harcolni!
Bazki ha olyan se99 vagy hogy nem tudsz egy domináns természetű kutyát megnevelni akkor ne vegyél ilyet. És legfőképp ne reklámozd a degeneráltságodat.
Kérdező! Nagyon család és szeretet orientált fajta, kemény kézzel kell nevelni de ha ez sikerül tökéletesen meg fog felelni az elvárásaidnak. Az egyik legokosabb fajta, szerintem. Viszont nem éppen könnyen tanítható, legalább is eleinte amíg teljes mértékben el nem fogad falkavezérnek.
10:13!!!!!!!!!!!
Egyetértek az előttem szólóval, és ne próbáld magyarázni, h., Ti megfelelőed neveltétek és ilyen lett!!!!!!!!
Az első válaszíró vagyok, és hidd el, az én Stafford-on, egyszer próbált meg játék közben "keménykedni" / DE, KIHANGSÚLYOZOM H., NEM TÁMADNI!!!! / csak, Frenkizett, de, hamar elvettem a kevét vagy 2 ordibálással........
Volt olyan is h., rá kellett ütni, de, az nem Agresszió miadt volt, hanem h., a kocsinkról leszedte a rendszámtáblát, meg megrágta a visszapillantótükröt, nem egyszer, és most nem kell az feltételezni h., állatkínzók vagyunk, mert, sokszor az az első h., vigyük Orvoshoz, mivel Allergiás!!!!!!!!
15:51
Látom magadból indultál ki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!