Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Jól döntöttünk? Volt két...

Jól döntöttünk? Volt két kutyánk, de állandóan verekedtek, mindig keresték egymással a bajt.

Figyelt kérdés
Két szuka kutya, folyamatosan verekedtek, többször is egy nap. Nagyon szerettük őket. Volt úgy, hogy annyira összeverekedtek, hogy apukám majdnem rosszullett. Nem lehetett őket szétszedni, semmi nem használt. Képesek lettek volna megölni egymást. Egyik ilyen alkalommal, amikor véresre verték egymást, szóltunk az állatorvosnak, aki elaltatta őket. Fáj, hogy így alakult. Jól döntöttünk?
2013. aug. 26. 23:36
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy kellett volna valakinek, mert az egyik majdnem nyomorék volt szegény, a másik pedig öreg volt már nagyon. ÉS tényleg fáj, ami történt, mert imádtam őket.
2013. aug. 26. 23:55
 12/45 anonim ***** válasza:
93%
A két kutya altatásából kb kijön az egyiknek az ivartalanítása...
2013. aug. 26. 23:55
 13/45 anonim ***** válasza:
92%
ne itt keress önigazolást... ha te hinnél abban, hogy helyesen tettétek akkor nem tetted volna fel a kérdést.
2013. aug. 26. 23:57
 14/45 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mondhatsz olyat a kutyádra h nyomorék?! Az enyém háromlábú, félig vak de mégsem mondom rá h nyomorék, de rád annál inkább! Míg van pénzed altatásra addig ne mondd h nincs ivartalanításra.
2013. aug. 26. 23:57
 15/45 anonim ***** válasza:
92%
A kutyatartás pénz. Ha nincs pénzed, ne tarts kutyát, ilyen egyszerű.
2013. aug. 26. 23:58
 16/45 A kérdező kommentje:
én nem akartam h így történjen. a szüleim dönöttek így és a mai napig nagyon fáj
2013. aug. 27. 00:01
 17/45 anonim ***** válasza:
93%

Szájkosárra se volt pénz? Vagy ajtóra, kerítésre? Vagy akár csak láncra (ismétlem, ideiglenes megoldásnak)?

Én inkább az akarat hiányát látom itt, nem a pénzét... :/

2013. aug. 27. 00:02
 18/45 A kérdező kommentje:
és nem akartma beleegyezni az altatásba.... azt kértem, h adjunk még egy esélyt nekik. de mikor megtudtam h már az egyiket elaltatták, azt mondtam, h nem igazság
 19/45 anonim ***** válasza:
92%

Aki nem tudja a kutyatartás költségeit vállalni, amibe az ivartalanítás is beletartozik, az ne tartson kutyát. Ennyi.

Más: bírom, amikor valaki ezt szajkózza, hogy nekem már volt kutyám/sok kutyám volt, tehát értek hozzá. Miközben az, hogy valahogy együtt tudtak élni, az szinte kizárólag a kutya érdeme. A kutya rendkívül alkalmazkodóképes állat, elképesztően sok mindent képes eltűrni -- mégpedig csendben, így az ember azt hiszi, hogy minden O.K., hiszen nincs nagy, látványos probléma. Nekünk eddig csak két kutyánk volt, de hihetetlen sokat tanultam tőlük, és még mindig tud a második (aki még él, csak már nagyon öreg) "újat mondani"... Szinte minden nap. Szóval olyan nincs, hogy ha volt már kutyám, akkor értek hozzá. Az egy másik kérdés, hogy amikor szakemberhez fordultam egy adott problémával (neves tenyésztő, kiképző stb.), az mély csalódás volt -- semmit nem értett a kutyákhoz. Ő sem...

20/45 rozunlan válasza:
31%
Az altatás és ivartalanítás nagy ellenzője vagyok, persze hogy nem jó döntés..... De az idős kutyáknál gyakori az összekapás, inkább el kellet volna választani őket
2013. aug. 27. 00:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!