Kutyasok! Fogom ezt igy birni? Ti, hogy oldjatok meg?
A nyariszunetben kaptam egy kutyust, kinti kutya, de reggel-este setalunk. Mindjart suli, de a reggeli setat semmikepp sem szeretnem kihagyni max. Egy kicsit leroviditeni.
A helyzet, hogy 7kor kell indulnom suliba, kb. 1 orat szanok a keszulesre (fogmosas, haj, smink, feloltozes, eves meg ebbe minden benne van). A seta meg nem tudom milyen hosszu legyen. Mostanaban kb. 50 perc korul szokott lenni, az esti hosszabb. Szoval hanykor keljek? Mikor fekudjek le? Hogy csinaljam a reggeleim? Nem leszek nagyon faradt? Ti, hogy csinaljatok?
Úgy csináld, hogy ne egy óra hosszát készülődj a suliba! Ez marha sok idő. Fogmosás 2-3 perc, haj 1-2 perc (megfésülöd esetleg összekötöd, nem kell vele mást csinálni), smink 5-10 perc (iskolába mész, az eszed legyen a helyén), felöltözés megint 5-10 perc, evés 20 perc. Ez még mindig csak 40 perc. Ennyi idő alatt simán el lehet készülni.
Amúgy meg majd kitapasztalod, hogy hánykor kelj, ezt így nem lehet megmondani.
Egy óra készülödés??? Jesszus mi a szart csinàlsz?? Én 30-35 perc alatt elkészülök úgy hogy szendvicset csinàlok és teàt is főzök! Mondjuk én 10 -15 percre megyek le a kutyàval.
Készülödj kicsit gyorsabban,a kutyàval meg 20 -30 perc labdàzàs az udvaron jobban lefàrasztja mint a séta..
nyugi,idővel kitapasztalod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!