Ti, akik egyedül vagytok a kutyátokkal, hogy oldjátok meg a sétát, ha megbetegedtek?
Lábtörés nálam nem volt akadály, amikor megtörtént. Igaz, nem volt kutyám.
A fekvővel mászkáltam (többek közt egy ballagásra is elmentem tömegközlekedéssel), járóval meg teniszeztem :D
Igen, lehet, hogy kissé túlaggódom!:)
Kicsit megnyugodtam!:)
Magas láz esetén vagy lemásztam egy körre, vagy apámra bíztam a kutyát 1-2 séta erejéig.
Itt kertesben nem volt gáz a pár lázzal töltött nap...ismerős általában elvitte magával egy körre pórázon :)
Én most pont egy törött bokájú ismerősöm 3 whippet-jét sétáltatom panelból reggel és este. Idősebb, nyugodt kutyák, elég nekik bőven a kétszer fél óra bandukolás.
Holnap kap gazdi járógipszet, talán azzal már tud sétáltatni majd...de elég nehéz dolga lesz, mert az egyik kutya szeret oda-odarántani egy-egy fához...illetve macska esetén meg kell őket tartani rendesen :D
Te is fogsz majd találni kutyás barátokat, akik szívesen segítenek majd ilyen szituban...max kis zsebpénzért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!