Társas házban lakó kutyások! Hogy oldjátok meg a tüzelést?
Először. Egyre több kertesházba is beengedik a kutyát :)
Nekünk a pincsik annyira nem vérzik egész tüzelése alatt vagy 20csep jön belőle.. gondolom a fiúk el takarítják.. Szóval mi a felmosós megoldást választottuk a bugyit túlzásnak tartom.
Én nem szeretném, rakok fel róla képet és megérted:
mármint ivartalaníttatni nem szeretném. S
Szőnyeg ügyben szerencse, mert laminált parkettánk van (:
Azért mert szép, még nem alkalmas arra hogy kölykei legyenek. Nyerjél vele 1-2 versenyt, meg csináljatok meg a szokásos szűrő vizsgákat és akkor..
Amúgy én nem szeretem a bigliket de ő tényleg cuki
Természetesen, a következő kiállításra nevezve lesz, a tenyészszemle pedig alap szerintem, ha valaki erre adja a fejét. Jó állású szép kiskutya, jó vérmérsékletű és idegzetű.
Sokat vártam rá, mert csak abból a kennelből szerettem volna kiskutyát, ahonnan ő származik.
Lesz dog show idén, oda is megyünk (: szal vannak programok amiket már várunk.
Dog dancing-et tanulunk, remélem egyszer még sok sok szép eredményt fog elérni, 8 hónapos, eddig csak azért nem vittem kiállításra, mert még fiatalnak tartottam. (bár junior kategóriában lehet, nem ártott volna megmérettetni)
Nem döntöttem el még, mi lesz, megyünk kiállításra, rengeteget olvasok, és tapasztalt tenyésztőkkel is tartom a kapcsolatot.
Ja, és gyűlölöm, ha valaki ilyeneket pofázik, hogy szaporító úgy hogy azt sem tudja mi van.
Ha nem felelne meg a tenyészszemlén, eszembe sem jutna tovább örökíteni a génjeit.
Viszont nem csak szerintem volna jó alapanyag.
Azt is tudom, h baromi sok anyagi ráfordítással jár és cseppet sem lesz belőle haszon, de nem ez a lényeg, hanem az, h ha valóban érdemes rá, és olyan tulajdonságai vannak amelyek építenék a fajtát, akkor nem leszek kerékkötője annak, hogy egy almot lehozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!